Vynikající lehký salátek z rajčat a mozzarelly ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Svěží bazalka po celý rok? 3 tipy, jak udržet její čerstvou chuť!
Caprese
Salát Caprese
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Babiččin perníkový koláč s kokosem
Bramborový guláš III.
Pařížské těstíčko (na obalování nebo…
Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek
Banánovo-čokoládový hřbet
Bílková poleva na perníčky
Rajská polévka se špeclemi
Dušené zelí - zadělávané
Maková bábovka hrníčková a rychlá
Zimní minestrone
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda III.
Podvodnice
Linecké cukroví krok za krokem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický recept na polevu na perníčky
Sněhové pusinky
Rumové kuličky s kokosem