• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Salamandr
Napište svůj komentář k receptu

Salamandr

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.9
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Salamandr
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g český salám nebo jakýkoli jiný
    • 100
      g tvrdý sýr
    • 1
      sklenice zeleninové lečo
    • 1
      dl kečup - jemný
    • 4
      stroužek česnek
    • 6
      ks houska pepřbulka

Postup přípravy receptu

1
Český salám, sýr, lečo (ze sklenice dáme na síto odkapat) vše umeleme na masovém strojku. Přidáme kečup, utřený česnek a pepř. Utvoříme hmotu a klademe na rozkrojenou půlku bulky. Nastrouhaný sýr navršíme na bulku a dáme zapéci do mikrovlnky, či do elektrické trouby. Po zapečení bulku ozdobíme nakrájenou paprikou, či rajčetem. Já používám zavařenou kapii.
2
Dobré pro návštěvu, či malou párty.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Uživatel (#339104)
    Uživatel (#339104) | 18. 8. 2024 17:44

    Tento recept jsem sháněla hodně dlouho.Taky jsem si ho kdysi dávno dávala.Díky za recept

  • zbyna | 17. 1. 2013 20:22

    V m :-) ladi jsem na to ujizdel

  • Ivana | 29. 2. 2012 12:14

    Přesně tento recept jsem shaněla.Kdysi to dělali u nás v občerstvení a bylo to supr.Jen to mazali na veku.Vyzkoušela jsem to,návštěva byla nadšená,hned chtěli recept.

  • Radek z moravy | 20. 10. 2011 06:37

    Že co je to bulka,dorý poser :-D Zkoušel sem to a je to fakt žůžo.Taky sem si to dával v jdnou stánku ;-)

  • Gabriela | 13. 12. 2005 12:57

    Anonyme : Bulka = houska. Je to uvedeno i v ingrediencích.

  • Anonym | 6. 12. 2005 19:28

    Co je to bulka?

  • beata paszová | 6. 12. 2005 14:01

    Paní Anno.Moc děkuji za tento recept.Jako dítě školou povinné jsme si to z holkama dávalí v jednom bufetu a dodnes na to vzpomínám.Konečně si to můžu udělat sama.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Český salám Česnek Houska Kečup - jemný Tvrdý sýr Zeleninové lečo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené filé na špenátě

Zapečené filé na špenátě

Grilovací marináda I.

Grilovací marináda I.

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská hovězí pečeně

Pórková polévka III.

Pórková polévka III.

Rybičková pomazánka II.

Rybičková pomazánka II.

Plněná vejce s kaviárem

Plněná vejce s kaviárem

Jahodový džem podle Dity P.

Jahodový džem podle Dity P.

Kuřecí steak ze stehna ala čína

Kuřecí steak ze stehna ala čína

Avokádové lanýže

Avokádové lanýže

Doporučujeme

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

21
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
20
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Kulaté kynuté knedlíky -…
16
Zapečené vajíčkové chlebíčky / tousty
Zapečené vajíčkové…
14
Celer smažený v kořeněné tempuře
Celer smažený v kořeněné…
14
Dip z pečeného česneku
Dip z pečeného česneku

Zajímavé články

Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a zvládnete ho i vy
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a…
AHA.cz Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Hořké přiznání Eriky Stárkové: Rozchod s otcem dcery (3)!

Hořké přiznání Eriky Stárkové: Rozchod s otcem dcery (3)!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Štíři a jejich nelehký karmický úkol. A jak to mají se sexem?

Štíři a jejich nelehký karmický úkol. A jak to mají se sexem?

  • Recepty.cz
  • Salamandr
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact