Zpěníme cibulku, přidáme skořici a papriku, chvílí opékáme (pozor, aby se paprika nepřepálila!), zasypeme syrovou rýží, přidáme ostatní koření a dusíme doměkka.
2
Zvlášť na oleji osmažíme pórek, sušené či čerstvé houby a mrkev, podlijeme bílým vínem a podusíme. Vmícháme do uvařené rýžové směsi.
Zkoušela jsem (bez použití kardamomu, badyánu a koriandru - ty jsme neměli doma) a moc mi chutnalo :-) Akorát mi v receptu chybí sůl, tak jsem ji tam dle vlastního uvážení dala
Hoanzo
|5. 3. 2014 02:20
ZKUTEČNĚ JE TO TROCHU 'DIVOČINA'...ale když může mít Eliška ráda divočinu,tak proč ne my? .. :-\
Husice
|10. 7. 2013 15:18
a už jste to zkoušela nebo kritizujete jelikož to PŘEDPOKLÁDÁTE??? :-!
Jindra1960
|3. 12. 2012 10:41
Tolik koření (přidáme ostatní koření) do jednoho "hrnce" způsobí, že vlastně cítím jen to koření. Bez ohledu na špetkové množství. Nehledě na absolutně vzájemnou neslučitelnost některých těch koření
Chuť jídla je jaksi potlačena :-! :-(