Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Luboš
|19. 10. 2016 22:44
Děláš to špatně vlasto :-\
Vlasta
|7. 2. 2015 21:09
Já dělám rýžový nákyp takto - do 1 litru mléka rozmíchám 2 celá vejce, naliji do pekáčku, který se nevymazuje, pak přidám 6 vrchovatých lžic rýže, 5 lžic cukru kr., a máslo nebo Heru vrchovatou lžíci, promíchám a přidám ovoce - mandarinky, jablka, suš. švestky a pod.,pekáček dám do trouby a asi na 150 stupňů
Nebylo to špatné, ale více nám chutná rýžový nákyp, kde je uvařená rýže před zapékáním smíchána s utřeným máslem s cukrem a vajíčkem a jako ovoce švestky nebo meruňky. Ale prcek byl nadšen, dokonce si i přidal.
Lenka N
|14. 11. 2007 21:35
Vyzkouším a dám vědět :o)
Petra Larišová
|15. 7. 2006 16:10
Tak jsem zvědavá, co z toho vyleze, teď to tady kuchtím. Uvidíme!
M
|17. 6. 2006 08:39
ZJe to fakt duper, i kdyz se to tomu obrazku nepodobalo :-D
Werunka
|11. 5. 2006 14:40
Docela dobrý...Mě to chutnalo a taťka si taky pochvaloval...=o))
Janvas
|7. 3. 2006 12:35
Bylo třeba více mléka (350-400ml) a doporučila bych o lžíci méně medu. Ovoce je sladké dost. Klidně místo mandarinek i jiné ovoce, dala jsem jablka a rozinky. Jinak jednoduché a chutné.
Kuchařka on-line
|9. 2. 2006 15:27
Rýži přelijeme vařící vodou.
Jan Sobotka
|9. 2. 2006 15:16
Co znamena "Rýži spaříme" ??
Kuchařka on-line
|29. 11. 2005 09:38
Stačí 15 minut.
Petsed
|28. 11. 2005 22:04
Jak dlouho by se to melo zvolna pect v te troube? Omlouvam se jsem amater...ktereho zacalo bavit vareni
Lenka Dohnalová
|14. 5. 2005 17:54
Na nákyp je dobré použít nejobyčejnější rýži, není vhodná rýže Parboiled.