povedly se, delala jsem je poprve a hned s uspechem....prozkoumala jsem I jine recepty na langose a je to vlastne vsechno stejny postup...na konci to chce jen rychlost a obratnost pri smazeni a papirovy ubrousek na odkapani zbyleho oleje a pak jen rychle ten treny cesnek, kecup a syr ..a jde se na to..fakt dobry s pivem..zdravim z ameriky :-)
povedly se, delala jsem je poprve a hned s uspechem....prozkoumala jsem I jine recepty na langose a je to vlastne vsechno stejny postup...na konci to chce jen rychlost a obratnost pri smazeni a papirovy ubrousek na odkapani zbyleho oleje a pak jen rychle ten treny cesnek, kecup a syr ..a jde se na to..fakt dobry s pivem..zdravim z ameriky :-)
bezejmena
|18. 3. 2013 09:47
dnes take vyzkousim
Haňule..
|29. 10. 2012 14:21
Za chvíli je jdu vyzkoušet.. Tak doufám že vše dopadne dobře A je tady někdo kdo by mi řekl kolik z toho bude zhruba langošů? Mám to pro 4 lidi tak jestli nestačí půlka těsta. Předem díky za odpověď... ;-)
Máme je moc rádi, jen manželovi vadí, že po jejich smažení zůstává v bytě "zakouřeno" :-!
Jarka O.
|22. 2. 2011 06:45
Pokud vím, tak Marykle se jmenují placky z NEKYNUTÉHO těsta, je to cikánský recept, nesmaží se, ale pečou na suchých plátech (ideálně na kameni). Prý ukradený recept...směšné, zkuste žalovat několik generací dvou národů zpětně :-D :-D Navíc, jak jsem napsala, langoše a marykle je něco tak nepodobného...snad jen ten tvar mají společný :-*
langoše,,,, to ukradeny recept,,,,, Slovaci a Madaři,, si jej přivlastnily,,,,, Spravny nazev je Marykla, pozměnily recept,,,, cukr se tam nedava, misto mleka,,, se dava Mikyška,,, nebo kysele mleko,,, a mate ORGINAL,,,,,
melanie
|21. 2. 2011 14:39
:-)
manca
|21. 2. 2011 14:36
cfbui ozáergpfvzcbi
niobe nightingale
|17. 8. 2009 13:50
Dneska jsem langoše dělala k obědu a velice jsem s nimi uspěla - dala jsem o dost více cukru i soli a prý chutnají přesně jako ze stánku, což teda beru jako poklonu
Anonym
|5. 2. 2008 16:29
IVAN PLAV.
|29. 8. 2007 16:23
netvrdim ze tito langose su zle su urcite velmi dobre ale skuste tieto su naozaj dobre a co naviac sutoto asi jedine co sa mozu volat RYCHLE www.receptár.sk nepravé lángoše
Jana Kutačová
|22. 8. 2007 11:59
mohla bych použít sušené droždí??A pokud ano, kolik ho dát?
Sarka Honzakova
|10. 7. 2007 20:03
Dnes byly k veceri, byly vyborne ;-)
Blažena Halušková
|3. 2. 2007 12:27
langoše skvělé! jednička
Maci Loudalova
|4. 11. 2006 05:42
No vidite, moje oblibene...v Americe to neznaji, urcite by jim to chutnalo tez. Je treba otevrit nejaky stanek s langosema. Lepsi nez Mc Donalds.
Kamil Pazdera
|24. 6. 2006 10:15
NO vážně je to bezca bašta. S kamarádem kubem sme to dělali kolem desáté večer a moc nám to chutnalo.. Opravdu fajn recept. A ta ''pasta'' je taky mooc dobrá.. Tak se zatím mějte. pá a dobré chutnání
Alena
|12. 2. 2006 14:14
jojo vipadá to dobře.My na to děláme takovou "pastu" že nastrouháme tvrdý sýr,do toho nastrouháme pár stroučků česneku a přidáme tatarku....mňam mňam a na to kečup no prostě bašta
Petra dresslerová
|30. 11. 2005 20:27
jasně zkusíme to, to by mohl spichnout i manžel, zdar