Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lenka Zavřelová
|9. 3. 2006 21:46
Byla chutná,přidala jsem ještě cibulku a tavený sýr a jen se po ní zaprášilo.
Barbora Polakova
|28. 2. 2006 22:24
Pomazanka bola dobra.
ellika
|24. 2. 2006 08:49
Ďakujem za odpoveď.
Anonym
|23. 2. 2006 16:27
Ano ale lučina je dost drahá, pomazánkové máslo stačí to obyčejné levnější a je toho kotel! ) Samozřejmě jde recept obměňovat dle fantazie.
Jitka
|23. 2. 2006 16:09
Dělám podobnou, ale místo pomazánkového másla dávám lučinu, místo kečupu hořčici a zahušťuji strouhaným sýrem.
deha
|23. 2. 2006 15:43
Pomazánkové máslo je prostě pomazánkové máslo. Buď bývá přírodní -bez příchutě, nebo ochucené kapií, česnekem, bylinkami. Používá se-jak název praví-na výrobu pomazánek. Chutí zhruba jako asi sýr lučina nebo termizovaný sýr nebo tak nějak. Nevím jak jinak to vysvětlit.
Ellika
|23. 2. 2006 15:25
Prosím Vás, aké je to pomazánkové maslo? Bola som v obraze (aspon som si fandila) ale tá Rama ma zmiatla. Dakujem za odpoveď