ovoce
- např. jahody, banány, broskve na malé kousky, rozinky, fantazii se meze nekladou...
Postup přípravy receptu
1
Mléko dáme vařit - osladíme ho. Až se cukr rozpustí, vsypeme ovesné vločky. Ihned nasypeme pudinkový prášek a mícháme. Necháme projít varem a když je konzistence podle vašich představ odstavíme... a je hotovo!
2
Je výborná ke snídani - dělám si jí skoro každý den. Místo pudinku lze použít kakao - v tomto případě se skvěle hodí přidat banány.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Klára
|12. 4. 2017 08:57
ahoj určitě si tuto kaši udělám a chci se zeptat toho pudinkového prášku tam mám dát celé balení? děkuji :-))
Marketa
|9. 4. 2015 18:02
Me se docela zadarila i z celych,ale chtelo do dost dlouho varit...jinak pokud je moc chut na kasi a chces jemnou a mas doma jen cele vlocky,po uvareni to normalne projed tycovym mixerem ;-)
Lukáš
|20. 1. 2015 07:33
Přesně tak, diky sacharidům
Janča
|16. 1. 2015 09:01
No je to výborné! Vločky jsem předtím trochu nasekala velkým nožem, lépe pak nasáknou. Ingredience jsem dávala jen tak od oka a taky se povedlo :-) Minule jsem zkoušela bez pudingu a vločky celé nenasekané, ale stále to byly spíš vločky v mléku, než kaše. Příště vyzkouším kombinaci nasekaných jen s mlékem, bez pudingu, schválně jestli z toho ta kaše bude.
Takže děkuji! :-)
Radim
|14. 1. 2015 12:00
Bez sacharidu jsou ti bilkoviny k nicemu, kdyz uz chces byt chytry, mel bys o tom neco vedet.
an
|9. 1. 2015 11:36
retarde :-$
tomáš
|8. 1. 2015 15:00
díky bílkovinám když už,sacharidy s tím nemaj nic společnýho
Martina
|11. 11. 2014 20:13
S tím pudinkem je to báječné .jen jsem přidala více mléka :-) super recept
Martin
|12. 9. 2014 13:24
Čau lidi. Chci jen dodat, že je to perfektní strava pro lidi co potřebují nahodit pár kilo svalové hmoty a to díky sacharidům. ;-)
Hanka
|4. 8. 2014 14:12
Vynikající. Uďelala jsem to i bez toho prášku a je to vážně hustá konzistence.
Hanka
|4. 8. 2014 14:01
Vynikající. Uďelala jsem to i bez toho prášku a je to vážně hustá konzistence.
bára
|30. 7. 2014 16:44
Pudinkový prášek vůbec není třeba, vločky samy o sobě v mléce vytvoří hustou lepkavou hmotu.
poprvé ovesná domácí kaše a celkem se povedla, příště se musí více přisladit, použiju med. Jinak jsem přidala banány, strouhanou čokoládu a oříšky a bylo to moc dobrý, hlavně rychlý, místo mléka jsem dala jenom vodu a stačilo to :-)
poprvé ovesná domácí kaše a celkem se povedla, příště se musí více přisladit, použiju med. Jinak jsem přidala banány, strouhanou čokoládu a oříšky a bylo to moc dobrý, hlavně rychlý, místo mléka jsem dala jenom vodu a stačilo to :-)
Robo
|6. 6. 2012 18:47
ja dal kakový puding od Dr. Oetker 30 procent kakaa a mnamka. :-\
Vyzkoušeno s pudinkem, banány a rozinkami, je to opravdu rychlé, s ovocem dobré, zdravé
Klára Pavlatovská
|9. 4. 2010 19:41
dělám si ovesnou kaši skoro každé ráno, ale puding mě ještě nenapadl. To musí být mňamozní. Já dělám jen z mléka, vloček, medu, nebo cukru a čerstvého ovoce. Tak 7 minutek. Výborný
Jana Zimmerová
|26. 3. 2010 19:50
Kaše s pudinkem je super. Dávám 1
Ivana C.
|19. 2. 2008 15:19
Já si dám večer tyto suroviny včetně např. strouhaného jablka a bez pudinku do rendlíku, do rána vločky nasáknou a ráno povařím chviličku a mám výbornou hustou kaši. Ten pudink - jak je v receptu - tam má význam asi kvůli zhoustnutí.