• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Ryba s houbovo-smetanovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Ryba s houbovo-smetanovou omáčkou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ryba s houbovo-smetanovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • filety - treska, pangas...
    • citronová šťáva
    • sůl a pepř
    • olej
    • čerstvé žampiony nebo hříbky, cca 3-4 ks na porci
    • zakysaná smetana - na porci 2 lžíce
    • vývar nebo mléko, na porci 1-2 lžíce
    • petrželka

Postup přípravy receptu

1
Filety pokapeme citronem a necháme chvilku proležet, pak osolíme a opepříme, na oleji zprudka osmažíme z obou stran a uložíme v teple.
2
Do výpeku dáme orestovat pokrájené houby na plátky, přilijeme vývar, vmícháme smetanu, necháme krátce provařit, dochutíme solí, pepřem, případně i citronovou šťávou. Hustotu omáčky zredukujeme dle potřeby, buď přidáme vývar nebo necháme vyvařit.
3
Podáváme s rýží, bramborem nebo těstovinami, dozdobíme petrželkou, kterou můžeme ochutit i omáčku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Houbovo-knedlíková omeleta

Houbovo-knedlíková omeleta

Houbovo-zázvorové hovězí

Houbovo-zázvorové hovězí

Houbovo-špenátové noky

Houbovo-špenátové noky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka | 20. 10. 2015 14:26

    Byla to příjemná změna od obaleného klasiky smaženého filé.

  • Eva | 18. 1. 2015 09:00

    Velmi rychle, netradicni a vynikajici. Dekuji

  • Anička | 19. 4. 2013 12:03

    Moc dobrý recept. Velice za něj děkuji, ryby máme moc rádi a nové recepty zkouším ráda.

  • Bohdánková | 8. 11. 2012 16:21

    Jednoduchá příprava a výborná bašta, děkuji :-))

  • Radka | 6. 2. 2012 16:05

    Pouzila jsem zampiony, vyvary nedelam tak stacila i voda. Jo a kyslou smetanu jsem na tri porce dala celou. Super.

  • Vlaďka | 26. 1. 2012 10:25

    To se mi líbí!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Pokrmy Zdravě i chutně Z hub Z mléka / sýra Rybí Oběd Večeře Smažení Vaření Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé žampiony Citronová šťáva Filety Olej Petrželka Sůl Vývar Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Drůbeží játra rychlá a dobrá

Drůbeží játra rychlá a dobrá

Plněný bramborák II.

Plněný bramborák II.

Brokolice s uzeným tofu

Brokolice s uzeným tofu

Pudinková bábovka II.

Pudinková bábovka II.

Majonéza bez vajec

Majonéza bez vajec

Palačinkový koláč s jablky a pudinkem

Palačinkový koláč s jablky a pudinkem

Lilkový tatarák

Lilkový tatarák

Jednoduchý těstovinový salát / příloha

Jednoduchý těstovinový salát / příloha

Kuřecí prsa s pomeranči

Kuřecí prsa s pomeranči

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

38
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
23
Míša řezy
Míša řezy
15
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
14
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
12
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Zrádci nasadili »Krokoměr důvěry«: Slzičky a velký zvrat!

Zrádci nasadili »Krokoměr důvěry«: Slzičky a velký zvrat!

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Ryba na fenyklu a grapefruitu
Ryba na fenyklu a grapefruitu
Ryba na kmíně
Ryba na kmíně
Ryba naostro na kapustovém pyré
Ryba naostro na kapustovém pyré
Ryba s těstovinami
Ryba s těstovinami
Ryba se slaninou a cibulí
Ryba se slaninou a cibulí
Ryba se špenátem a máslem
Ryba se špenátem a máslem
  • Recepty.cz
  • Ryba s houbovo-smetanovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact