• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Roláda z kuřecího masa
Napište svůj komentář k receptu

Roláda z kuřecího masa

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Roláda z kuřecího masa
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • kuřecí maso prsa (z celého kuřete - včetně kuřete)
  • Dále
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 100
      g salám libovolný - nakrájený na kolečka
    • 100
      g plátkový sýr
    • 4
      ks vejce
    • 20
      g máslo
    • 1
      ks párky
    • 1
      ks paprika jakákoliv nebo nakládaná okurka
    • 1
      lžička koření na steak

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsa, která prodávají samostatně, odkostíme, potom nakrojíme z každé strany, tak, abychom získali co největší kus na roládu. Ze strany, kde není kůže, maso osolíme, opepříme, položíme plátky salámu (dobrý je jak salám měkký, nebo přímo uherák, poličan...), potom dáme plátky sýru, na to rozetřeme umíchaná vajíčka. Doprostřed přidáme párek a přidáme plátky 2-3 proužky jakékoliv papriky (zelené, červené, žluté nebo bílé)nebo nakládanou okurku. Vše stočíme do rolády. Navrch posypeme steakovým kořením. Potom dáme na pekáček, kam dáme trochu oleje a při pečení podléváme vodou.
2
Jako příloha je dobrá rýže, ale dá se to jíst s čímkoliv.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Polévka z červené řepy a kuřecího masa

Polévka z červené řepy a kuřecího masa

Koule z kuřecího masa v kokosovém mléce

Koule z kuřecího masa v kokosovém…

Koule z kuřecího

Koule z kuřecího

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Renda *** | 24. 2. 2007 19:58

    Pokud mohu přihodit komentář v češtině:-)),pak si myslím,že tam ta kůže na povrchu bude především proto,aby ta roláda po upečení nebyla tak suchá...

  • Tereza Jarčušková | 12. 2. 2007 13:40

    Ak niekto niečo nemá rád alebo to nejedáva, tak nech si recept upraví podľa svojho alebo nech to nerobí. Prečo sa sústavne opakujú komentáre ohľadom cholesterolu, tukov všeobecne, kalórií, surových vajec a pod. ? Nikto sa predsa nekŕmi len cholesterolom od rána do večera ( mimochodom, naše telo si ho vyrába aj samo). Z vyše 11 000 receptov si predsa každý môže vybrať to, čo mu vyhovuje. Kritika možná je, ale bez urážania.

  • Andra | 12. 2. 2007 12:29

    Adriana, máte samozrejme právo na svoj názor. Keby sme ale pozerali na potraviny vašimi očami, tak by sme nemali čo jesť. Myslíte si, že tie "svinstvá", ktoré popisujete zostávajú iba v koži kuraťa? Dnes vo všetkých druhoch mäsa nájdete škodlivé látky, dokonca aj v rybách. A ak náhodou mäso nekonzumujete, tak zelenina a ovocie nie sú žiadnou výnimkou.

  • Dana P | 10. 2. 2007 09:45

    Proti gustu žádný dišputát, ale taková krásně dozlatova vypečená kůžička, která už na sobě nemá žádný tuk, mno .....

  • Adriana | 9. 2. 2007 23:11

    Jest sa nedá z dvoch dôvodov:1. je to cholesterolová injekcia`+ vsetky chemické svinstvá, ktorými kurence krmia2. neexistuje nic nechutnejsie v ústach nez koza z kurata

  • Andra | 9. 2. 2007 10:16

    Ja som to pochopila tak, že sa použijú kuracie prsia aj s kožou, pričom sa "obloženie" ukladá na stranu bez kože. Po stočení mäsa do rolády je koža na povrchu. Po upečení bude určite chrumkavá a dobrá ako keď upečiete kurča. Neviem prečo by sa nedala jesť, hoci ja osobne ju tiež "nemusím"... :)

  • Adriana | 8. 2. 2007 22:52

    Nepochopila som, naco má byt mäso s kozou, ked v recepte sa uvádza "zo strany kde není kuze..." Jest sa to nedá, tak naco tam má byt. Preto sa u nás predáva len bez koze.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Koření na steak Kuřecí maso Máslo Paprika Párky Pepř mletý Plátkový sýr Salám Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelný salát s křenem

Zelný salát s křenem

Jablkový koláč od Alice

Jablkový koláč od Alice

Bublanina II.

Bublanina II.

Kotlíkový guláš II.

Kotlíkový guláš II.

Čočka žravka

Čočka žravka

Cuba libre

Cuba libre

Nivová pomazánka II.

Nivová pomazánka II.

"Čína" se sojovým masem a kedlubnou

"Čína" se sojovým masem a kedlubnou

Batáty pečené v troubě

Batáty pečené v troubě

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

26
Mojito Relax limetka
Mojito Relax limetka
25
Kuřecí piccata
Kuřecí piccata
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
13
Bramborová pomazánka  na chlebíčky
Bramborová pomazánka na…
12
Ganache do koblih nebo dortů
Ganache do koblih nebo…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Felix a Dáda u hrobu Aničky: Neúplná urna a proč nepřišel její bratr

Felix a Dáda u hrobu Aničky: Neúplná urna a proč nepřišel její bratr

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Kupujete si oblečení, které potom nenosíte? Zkuste v obchodě tyto triky!

Kupujete si oblečení, které potom nenosíte? Zkuste v obchodě tyto triky!

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Petr Rychlý (60): Utajený infarkt!

Petr Rychlý (60): Utajený infarkt!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Roláda z kuřecího masa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact