• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pstruh plněný česnekem
Napište svůj komentář k receptu

Pstruh plněný česnekem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pstruh plněný česnekem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      česnek
    • olivový olej
    • pstruh na osobu (pstruh kolem 30 cm)
    • kari
    • mletá paprika
    • podravka
    • citron

Postup přípravy receptu

1
Vykuchaného pstruha "vyplníme" rozmačkaným česnekem který smísíme s mletou paprikou, kari a podravkou. Pak pstruha z každé strany pokapeme citrónem.
2
Dáme na rozpálenou pánvičku s olejem a z každé strany necháme na velkém ohni na 1-2 min., aby získal zlatohnědou barvu. Pak asi 5 min. z každé strany necháme dodělat na malém ohni. Podáváme s americkými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou

Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…

Mořský pstruh s jemnou sýrovou omáčkou

Mořský pstruh s jemnou sýrovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • J.K. | 16. 4. 2014 19:00

    výborné, jen musím příště více osolit

  • Jana | 22. 10. 2013 14:13

    Kolik toho koření? Rybu jsem ještě nikdy nedělala :/

  • LiliRipp | 13. 3. 2011 13:41

    Výborné, také ho obaluji v mouce a peču v troubě.

  • smolici
    smolici | 15. 1. 2011 19:58

    výborné, dělala jsem pstruha poprvé a chutnalo! (pro příště si musím pamatovat, že té "mády" dovnitř nesmím dát tolik - je na mě až moc pikantní)...a nechala jsem se inspirovat ostatními a obalila ho v mouce - krásně křupavé! děkuji

  • Helena Hlinková | 2. 7. 2010 12:37

    Taky jsem přidala sůl a obalila v mouce, ale jinak vynikající! Moc jsme si pochutnali! Píši 1*

  • bubli nator | 15. 11. 2009 18:52

    mnamka, je to plne jemne a lehke chuti

  • Lucie Sobotková | 4. 2. 2009 12:09

    Vynikající, jen musím ještě vyladit tu sůl. jinak to nemá chybu

  • Zuzana Ksirova | 30. 10. 2007 12:26

    Taky jsem dala napul olej a maslo a upekla jsem pstruha v troube. A jeste jsem ho osolila i zvenku. Jsem ve 2. mesici tehotenstvi a vsechno mi smrdi, ale tohle byla lahoda. Mela jsem s varenymi brambory, ale to je uplne jedno, co ma kdo rad.

  • Dagmar B. | 20. 10. 2007 13:05

    Recept jsem vyzkoušela a nemá to chybu. Také jsem osolila a obalila v hladké mouce. Jen jsem dala na smažení napůl máslo a olej.

  • Jitka D. | 8. 5. 2007 13:44

    Dala jsem za 1, protože recept opravdu nemá chybu. Mňam!

  • Jitka | 8. 5. 2007 13:34

    Právě jsem ho dobaštila... Je to opravdu mňam, mňam!!!! Pstruha jsem ale ještě posolila a obalila ho také v hladké mouce. Opravdu doporučuji všem.....!

  • Anonym | 3. 11. 2006 17:14

    Tak jsem to včera vyzkoušela.Ještě jsem pstruha ale z obou stran posolila bylinkovou solí.Moc mi o ale nechutnalo,bylo to dost suché.

  • Radka | 17. 9. 2006 17:22

    vyborne. Aby byla kuze krupavejsi, obalila jsem pstruha jeste v hladke mouce a teprve potom dala na panev. Napln byla super. Recept mam vytisknuty a ulozeny ve vlastni kucharce. Diky!

  • Marian obz. | 27. 8. 2006 16:57

    idem vyskusat a potom podam hodnotenie:)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Pstruh
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Citron Kari Mletá paprika Olivový olej Podravka Pstruh
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí polévka se svítkem

Kuřecí polévka se svítkem

Polská polévka z červené řepy

Polská polévka z červené řepy

Listové rychlé sladké tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Úplně obyčejný hrnkový chleba

Úplně obyčejný hrnkový chleba

Kokosová očka

Kokosová očka

Medové perníčky hned k jídlu

Medové perníčky hned k jídlu

"Sloppy Joes" - zapečený sendvič

"Sloppy Joes" - zapečený sendvič

Mleté hovězí po anglicku

Mleté hovězí po anglicku

Pesto z medvědího česneku

Pesto z medvědího česneku

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

60 minut
Rybízový koláč jako od babičky

Rybízový koláč jako od babičky

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

40 minut
Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

496
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
256
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
177
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
90
Jednoduché tvarohové šátečky (závin) s marmeládou
Jednoduché tvarohové…
90
Paštika z uzeného lososa
Paštika z uzeného lososa

Zajímavé články

Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5 tipů od profesionálního barmana
Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5…
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská cukrářka vytváří sladkosti, které vypadají jako skutečné kytice
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská…
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat, jak je zavařit, usušit i co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat,…
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák Heleny Vondráčkové nebo bábovku Marthy Stewart
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák…
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka:…
AHA.cz Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Mimibazar Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Ženy.cz Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Blesk.cz Nešťastný Kristian Kodet (77): Milionová investice k pláči!

Nešťastný Kristian Kodet (77): Milionová investice k pláči!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

Další doporučené recepty:

Pstruh na oříškách
Pstruh na oříškách
Pstruh na rajčatech
Pstruh na rajčatech
Pstruh na tokajském víně
Pstruh na tokajském víně
Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou
Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou
Pstruh s bylinkovou krustou
Pstruh s bylinkovou krustou
Pstruh s hráškovými výhonky
Pstruh s hráškovými výhonky
  • Recepty.cz
  • Pstruh plněný česnekem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact