• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pravý segedínský guláš
Napište svůj komentář k receptu

Pravý segedínský guláš

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 184
doba přípravy: 100 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pravý segedínský guláš
Pravý segedínský guláš
Pravý segedínský guláš
Pravý segedínský guláš
Pravý segedínský guláš
Pravý segedínský guláš
Pravý segedínský guláš
Pravý segedínský guláš
6fotografií
Nahrát fotku
 

Segedínský guláš je klasika, která nikdy nezklame. Kombinuje jemné vepřové maso, kysané zelí a smetanovou paprikovou omáčku do sytého jídla, které krásně zahřeje a zasytí. Ideální pro chladné dny, kdy toužíte po poctivém domácím jídle s vůní maďarské kuchyně.

Suroviny

4 porce
    • 500
      g vepřová plec nebo v kombinaci s libovým bůčkem
    • 400
      g kysané zelí
    • 1
      ks cibule větší
    • 2
      lžíce sádlo
    • 1,50
      lžíce mletá sladká paprika
    • 1
      špetka pálivá paprika
    • 150
      ml smetana ke šlehání
    • 2
      ks bobkový list
    • 300
      ml vývar nebo voda
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      špetka mletý kmín
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na vepřovém sádle do zlatohněda. Pak k ní přidáme maso nakrájené na kostky o velikosti asi 2x2 cm, osolíme, opepříme, přidáme kmín a maso opékáme, dokud se nezatáhne ze všech stran a nepustí vlastní šťávu.

RADA: Domácí guláš 8x jinak

2
Maso zaprášíme mletou paprikou, jen krátce promícháme a ihned zalijeme vývarem nebo vodou tak, aby maso bylo sotva ponořené. Přivedeme k varu a pozvolna dusíme pod pokličkou přibližně hodinu, dokud není maso téměř měkké.
3
Kysané zelí necháme v sítu dobře odkapat, případně ho rukou ještě vymačkáme a překrájíme. Pokud je hodně kyselé, můžeme ho nejdříve propláchnout studenou vodou. Přidáme ho spolu s bobkovým listem k masu a společně podusíme 15 minut, dokud nebudou maso i zelí měkké.

RADA: Kysané zelí do sklenic: Vyrobte si ho doma za zlomek ceny

4
Lžíci mouky důkladně rozmícháme ve smetaně. Vlijeme ji přes jemné sítko do vroucího guláše, ihned důkladně rozmícháme a povaříme ještě 10-15 minut. Nakonec guláš podle potřeby dochutíme solí, pepřem, případně trochou cukru. Podáváme s houskovým knedlíkem.
5
NEJČASTĚJŠÍ CHYBY PŘI PŘÍPRAVĚ SEGEDÍNSKÉHO GULÁŠE: • Omáčka je hořká: Nejčastější příčinou bývá přepálení papriky na horkém tuku. Orestujte ji opravdu jen krátce, asi 30 vteřin, a okamžitě podlijte tekutinou. Hořkost pomůže částečně snížit přidání špetky cukru. • Sražená smetana: Důvodem bývá moc studená nebo málo tučná smetana. Použijte smetanu s obsahem tuku nejméně 30 % tuku. • Tvrdé nebo gumové maso: Stává se to, když kysané zelí přidáte moc brzy. Nejdříve je nutné dusit jen maso, dokud není téměř měkké. Teprve pak přidejte kysané zelí. • Guláš je moc kyselý: Správně by se zelí do guláše nemělo proplachovat a kyselost se dolaďuje až na závěr. Pokud ale máte zelí hodně kyselé, můžete ho před přidáním k masu propláchnout v sítu studenou vodou a pak z něj ještě vymačkat tekutinu. Korigovat chuť můžete přidáním trochy cukru nebo medu na konci vaření.

RADA: Kynutý houskový knedlík, který se vždycky povede

6
TIPY PRO DOKONALÝ VÝSLEDEK: • Segedínský guláš, stejně jako mnoho dušených pokrmů, chutná mnohem lépe druhý den, když se odleží. • Nesnažte se sádlo nahradit jiným tukem. Nepřepaluje se a je ideálním chuťovým nosičem pro mletou papriku. • Kromě sladké a trochy pálivé papriky můžete přidat i špetku uzené papriky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Troubový segedinský guláš

Troubový segedinský guláš

Segedínský guláš I.

Segedínský guláš I.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mata3636 | 7. 8. 2017 14:35

    síce pridávam svoj komentár ku komentu spred roka, ale nedá mi. Radek 9.8.2016 - odkedy do segedínu nejde paprika?! inak, ani nové korenie mi tam nepasuje a mleté korenie určite viac ako len špetka. ale tak, ako komu chutí

  • jarda | 14. 1. 2017 21:04

    Do segedinu jedině libový bůček!!! :-)

  • edita | 15. 10. 2016 09:38

    Do segedínského guláše určitě nepatří máslo ale sádlo. Masox ten bych tam také nedávala.

  • sim | 12. 10. 2016 18:35

    TAKHLE HO TAKE PŘIPTAVUJI- VYBORNÉÉ

  • radek | 9. 8. 2016 18:43

    Absolutní pitomost,masox,kýta,maso na malé kostičky.do segedínu se paprika nedává pouze kmín.

  • László | 9. 4. 2016 17:33

    Bůček možno patrí do Brelahrgulášu, ale nie do gulášu pre ludí. To za komunistov tak varili v staničných reštauráciách, lebo to bolo lacné a pre robotnícku triedu finančne dostupné. Naštastie už nežijeme v komunizme a takých ako Ty už zostáva len spočítat na jednej ruke. Ostatní od bůčku už vytrčili kopytá!

  • jirka | 2. 1. 2016 13:13

    tohle je urážka slova pravý i původu pokrmu Maďarska. Autor navíc není k dohledání, hamba

  • jirka | 2. 1. 2016 13:10

    Být vámi, už se k receptům nebo jejich kritice nevyjadřuju. Jestli je pro vás to samé pravý hovězí vývar, vývar z masoxu a voda, nemáte nárok.

  • Jenda | 31. 12. 2015 17:21

    Huso-potom přestaň používat všechno koření, protože ho používat neumíš.

  • koko | 9. 11. 2015 21:14

    Di,jsi tatar guláš muší bejt s pětěma knedlama přeci,i maďarskej v čechách :-D Nesmíš to tak šlukovat...

  • Di | 12. 4. 2015 14:20

    An má pravdu, tady je ten masox úplně zbytečný, je tam přece spousta masa, zelí, koření. "Pravý" Maďar by ho tam asi sotva cpal, a už vůbec by nepodával guláš s knedlíkama!

  • Lili | 2. 3. 2015 15:06

    Moc dobrý, díky za receptík :) Nechápu proč hodně z vás kritizuje masox? Já třeba nemám čas si připravit pravý hovězí vývar... Ale kdo má, at ho tam dá, nebo dá jen vodu... co na tom... Dobré to bude i tak :)

  • ŽRAVKA | 28. 2. 2015 10:17

    PŘIDAVAM BUČEK V POERU 1/1

  • andy | 30. 1. 2015 20:30

    nikdy nikoho nekritizuj =-O jsi lepsi to bych chtela videt!!!Varila jsem gulas tez byl dobrej-vsichni si ho chvalili <:-) :-) ;-)

  • andy | 30. 1. 2015 20:27

    nikdy nikoho nekritizuj =-O jsi lepsi to bych chtela videt!!!Varila jsem gulas tez byl dobrej-vsichni si ho chvalili <:-) :-) ;-)

  • andy | 30. 1. 2015 20:27

    nikdy nikoho nekritizuj =-O jsi lepsi to bych chtela videt!!!Varila jsem gulas tez byl dobrej-vsichni si ho chvalili <:-) :-) ;-)

  • An | 25. 1. 2015 18:44

    pravý s masoxem? 2 kostky? :-S fuj..

  • hanz | 12. 11. 2014 00:13

    tomu rikam slovo chlapa..naprosto s tebou souhlasim..

  • Alice | 17. 6. 2014 12:51

    Pro Alis: naprosto s Vámi souhlasím!!! Mám pocit, že si tu chytrolíni chodí zvýšit sebevědomí a schladit žáhu!!!! Myslím že každý si to může poupravit podle sebe!!! 8-) ale tyhle chytráky fakt lituju :'( Jinak segáč dobrý:-) jde přece jen o jídlo :-D

  • Alis | 2. 1. 2014 19:36

    Guláš jsem dělala dle receptu a je moc povedený:-) Sice bez toho masoxu ale moc dobrý! Jen nechápu ty příspěvky.. jak každý kritizuje masox?? Když ho tam nechci, tak ho tam nedám a basta a výsledek i tak výborný! Nechápu, proč když umí někdo vařit a je si tak jist tím co tam patří a nepatří, proč tedy leze sem na recepty!! Každý má svůj recept, každý vaří dle své chuti!!! Základ jak a to tady ale najde tak co tolik keců kolem toho :-!

  • Michaela | 20. 9. 2013 11:58

    Hlavně nekomentuj jaké má člověk používat maso. A určitě nebudu vařit 2 leté holčičce Segedín z bůčku. Také ho dělám z kýty a je luxusní. Nevím kdo je tady ignorant....brelahr

  • brelahr | 16. 9. 2013 22:34

    Nikdy "maso na drobné kostičky", nikdy voda, nikdy masox, nikdy máslo ... :-( :-S VŽDY vývar, vždy domácí sádlo, a slušné kusy masa!!! :-) Do segedínu patří bůček, případně plecko :-) , nikdy kýta ... Ten "recept" asi psal nějaký ignorant ... =-O

  • mady | 1. 9. 2013 21:50

    Já bych všechny ty masoxy zakázala!!!

  • blandz | 5. 6. 2013 09:34

    od kdy se do PRAVÉHO GULÁŠE dává masox?

  • Patrik | 28. 5. 2013 15:59

    MASOX je zlo. To uz neumi nikdo vyvar? A smetana tam samozrejme patri. Kdo nezkusil, nevi... :-P

  • Amazonka | 25. 4. 2013 10:51

    Vy si troufate to nazvat pravym segedinem a rvete do toho masox?!

  • MicroJane | 21. 3. 2013 17:36

    :-P tak dnes sem dělala podle vas ten segedín a mužu vám říct že se povedl na jedničku!!! :-* ;-)

  • Václav | 17. 3. 2013 14:35

    Tak do pravého segedínu určitě nepatří masox, no a smetana a máslo??!! ??

  • Vlaďka | 29. 10. 2012 16:31

    Dnes jsem dělala podle tohoto receptu,segedín je dobrý,jen jsem zvyklá z domova bez smetany,je to jiná chuť,ale je to dobré ;-)

  • kryton | 25. 4. 2012 13:52

    Přesně, smrt masoxům ;-) segedín je skvělý i bez něho.

  • linda | 6. 3. 2012 12:36

    taky mě zajímá, proč se do všeho dává masox, kór když se tu vaří z téměř kila a půl :'(

  • cipajz | 26. 7. 2011 20:17

    raději dvanáctku :-D

  • cipajz | 26. 7. 2011 20:16

    Segedín jedině bez smetany, s česnekem, kysaným zelím a pěkně ostrý.... a k tomu pěkně orosenou danáctku ;-)

  • Jajulenas | 18. 6. 2011 13:40

    Výborné,jen to příště zkusím bez smetany a s česnekem. Snad mi zůstane na zítra.

  • Mama | 12. 6. 2011 11:44

    A jinak co mozek? Proste je tam pravy segedínský guláš tak bud si to uvar nebo ne. Jsou to recepty od lidi a zalezi na kazdem zda ono ci ono tam da! O:-)

  • alena | 20. 3. 2011 12:58

    Ano toto je pravy gulas,varim ho stejne.Doporucuji vyskouset.

  • nnln | 18. 3. 2011 09:12

    už to z hrnce krásně voní:) vařím dřív ráno, ať se to stihne aspoň trošku rozležet. zítra bude ale ještě lepší:) dělám tak z polovičního množství, zelí dávám taky kyselé a přidávám zakysanou smetanu. ale rozhodně ji už nevařím. s dobrým knedlíkem je to lahoda

  • nnln | 18. 3. 2011 09:05

    přesně tak. většinou stejně nevařím přesně podle receptu, trošku to poupravím jak máme rádi. něco uberu, něco přidám, ale je dobré mít nějaký základ a komentáře též občas nabídnou dobrou radu či zajímavý nápad.

  • Zénais | 6. 3. 2011 19:40

    Masox bych do žádného jídla nedávala, ale jinak ten recept zní skvěle. Segedínský guláš je úžasné jídlo.

  • patrik | 6. 3. 2011 14:16

    jo libi se mi experimentovani.taky nemam rad kdyz nekdo rekne takhle to musi bit.no ale proste aby si clovek ziskal ten zakladny prehled to je fajjn:-).i ty komentare tady:D

  • lucie | 24. 2. 2011 14:30

    :-)

  • recepty73
    recepty73 | 11. 1. 2011 11:42

    Pravý nebo levý,to je mi celkem fuk,hlavně,když nakonec chutná.Já dělám z bůčku(libovějšího) a smetanu používám raději sladkou,ikdyž se zakysankou to špatné také není.Plecko mi přijde do segoše takové ,,jalové,, ač z něho vařím rád ;-) a 2 kostky masoxu... :-( .

  • Eva Sedláčková | 22. 9. 2010 11:58

    Dobrý recept, ale nechápu tu kysanou smetanu, kyselé zelí tam už je tak proč to ještě víc kyselit? Smetana se přidáva na zjemnění, proto lépe sladkou na konec aby se nesrazila :-)

  • Di - | 11. 2. 2010 16:57

    "Pravý" nebo alespoň ten historicky první segedínský, tedy Székelyho, guláš prý vznikl tak, že jakýsi pan Székely přišel kdysi dávno do hospody, kde neměl nic, než trochu zbylého věpřového perkeltu a dušeného zelí. Tak si to nechal smíchat a specialita byla na světě! Už jsem to četla několikrát. Dá se předpokládat, že masox tam nebyl. Nemám nic proti tomu občas něco přichutit masoxem (nebo spíš kostičkou vývaru od Knorru), ale segedín to opravdu nepotřebuje. Vždyť je tam tolik chutí, které se krásně propojí, když se gulášek hezky uleží!

  • Michaela Honzíková | 11. 2. 2010 14:57

    To jste se všichni zbláznili? Proč do všeho cpete masox boha jeho dřív se bez něj vařilo a nikomu nechyběl....a ještě to nazvete pravým segedínským gulášem myslím že ti jež jej vymysleli již v zemi hloubí metro jak se točí jak vrtule v hrobě.

  • Veronika Lindner | 9. 3. 2008 15:51

    Je videt,ze si kazdy vari segedinsky gulas podle sveho.Ja treba nedavam masox,za to zase pridavam 3 strouzky cesneku(mackaneho).A nejdriv orestuje cibuli,a pak na orestovanou cibuli pridam maso.A take to nesmahnu na masle,ale na sadle.Ale jak uz jsem psala,dulezite je,ze si to kazdy pripravi tak,aby mu to chutnalo.Dobrou chut!

  • Jana | 19. 2. 2008 12:20

    Souhlasím s Terýskem/Terýskou. Samotná kýta je přespříliš libová a neudělá ten správný sosík. On totiž segedín nikdy nebude dietní, takže když už, tak už, škoda času, peněz i námahy zůstávat na poloviční cestě. Já dávám na segedín vždy 2 masíčka - libovější plecko nebo ramínko a libový bůček. A rozhodně nemůžu souhlasit s tím, že se má maso 2x podlít tak, aby se "topilo" a vařilo. Maso se má jen dusit, čili podlévat častěji a málo, jde osegedínský guláš a ne ovar!!!!

  • Terýsek | 18. 2. 2008 14:08

    proč s plece nebo kýty vždyť to jde i s krásného libového bůčku.

  • Olga | 12. 2. 2008 11:05

    No to snáď nie ,Jedem.CHlastat,červenú kapustu a do "Pravého segedínskeho gulášu?", do segedínu musí ísť predsa kyslá kapusta.

  • Tereza J. | 12. 2. 2008 10:43

    Jedem.chlastat - Maďar by bol zdesený - segediňák z hlávkovej a ešte červenej kapusty, to nie je segediňák. Aj keď tá kapusta môže byť chutná. A masoxy veruže tiež nie. Ono sa to akosi stalo módou pchať všade masoxy a vegety. Veď to jedlo má mať chuť po ingredienciách, z ktorých je pripravené, nie voľajakú univerzálnu umelú.

  • Zuzana | 12. 2. 2008 09:54

    Recept moze byt fajn , neskusila som to je pravda, ale pravy segedínsky guláš so smotanou a masoxom? tak to vidím 1x, presne ako píše pan Pazderaja robim podobne ako pan Pazdera i ked papriku palivu nemusim davam sladku ale hodne a rozhodne zeli neperu pod voodu a podobne trikyale nevylucujem, kazdy ma ine chute, moze byt skvely i ten Vas,

  • Jedem.chlastat | 2. 2. 2008 04:21

    Výborný recepet,GT,dělám to téměř stejně!Zkus místo kysaného zelí dát mladé červené hlávkové,nadrobno nakrájené a předem uvařené s troškou octa a špetkou cukru!

  • František Pazdera | 1. 2. 2008 12:26

    "Pravý" segedín z vepřové kýty nakrájené na malé kostičky? s dvěma masoxy? a s kysanou smetanou? Asi žiju na jiné planetě - co takhle z vepřového vykoštěného kolena, bez masoxu, bez kysané smetany zato s příjemně pálivou paprikou.Zkuste to!

  • GT | 30. 1. 2008 19:38

    Tak, tak troskar nejsem...Jsem kuchar-domaci kutil takze zajiste se u nekoho postupy lisi ale tenhle recept uz varim par let tak jak je vyse popsan bez obmen a zlakal jsem na nej i zaryte odpurce segedinu... :-) Pozn. Tahle porce je priblizne pro dva lidi na dva az tri dny...Jinak dekuji za pochvalu a kdyz bude cas pridam i jine sve recepty...

  • Věra | 29. 1. 2008 08:58

    Perfektně popsaný postup i ingredience. Díky. Navíc autor(ka) není žádný troškař, jistě pohostí velkou partu. Já bych se spokojila s restováním masa na sádle nebo oleji. A přidám-li kysanou smetanu, už bych to nevařila. Jestliže však do smetany přidám mouku na zahuštění (tipnu si tak dvě lžíce), tak to samozřejmě povařit nechám. Chválím a vyzkouším z poloviční dávky.

  • Di | 28. 1. 2008 09:00

    A jak se prosím vaří levý segedínský guláš?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Guláš Segedín Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Dušení Maďarsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Hladká mouka Kysané zelí Mletá sladká paprika Mletý kmín Pálivá paprika Pepř mletý Sádlo Smetana ke šlehání Sůl Vepřová plec Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety na paprice

Kotlety na paprice

Prezidentské maso

Prezidentské maso

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Jednoduchá polévka z červené čočky pro děti i dospělé

Jednoduchá polévka z červené čočky…

Ostružinový dezert

Ostružinový dezert

Hrášková polévka - smetanová

Hrášková polévka - smetanová

Čokoládové cupcakes

Čokoládové cupcakes

Zapečené lilky

Zapečené lilky

Jehněčí kotlety na bylinkách

Jehněčí kotlety na bylinkách

Doporučujeme

30 minut
Rychlé karí s květákem a batáty

Rychlé karí s květákem a batáty

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

25
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
18
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
17
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
17
Paštika z uzeného lososa
Paštika z uzeného lososa
16
Kuře tandoori
Kuře tandoori

Zajímavé články

Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a zvládnete ho i vy
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a…
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
AHA.cz Herečka Petra Hřebíčková (46): Zákeřnou nemoc odhalila náhodou

Herečka Petra Hřebíčková (46): Zákeřnou nemoc odhalila náhodou

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Divoká domácnost Burešové a Forejta: Doma mají vlastní zoo!

Divoká domácnost Burešové a Forejta: Doma mají vlastní zoo!

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Odhalte afrodiziakum pro každé znamení! Co v posteli funguje?

Nový díl Eroskopu: Odhalte afrodiziakum pro každé znamení! Co v posteli funguje?

Další doporučené recepty:

Pravé špecle
Pravé špecle
Pravé tiramisu bez vajec
Pravé tiramisu bez vajec
Pravý americký Apple Pie
Pravý americký Apple Pie
Pravý staročeský smažený kapr
Pravý staročeský smažený kapr
Pravý upírský bramborák
Pravý upírský bramborák
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře Sapíka
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
  • Recepty.cz
  • Pravý segedínský guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact