plechovka
tuňák - ve vlastní šťávě
(giana oranžová)
1
balení
pomazánkové máslo
pórek
nebo cibulka
Postup přípravy receptu
1
Slít trochu oleje z konzervy přidat k pomazánkovému máslu a bud ručním šlehačem nebo vidličkou krásně vymíchat do hladka. Pokud máte rádi pórek, tak nadrobno nakrájený nebo nasekaný přidat bud přímo do pomazánky nebo posypat nahoru.
2
Na šikmo nakrájet rohlíky, veku, bagetu a nastříkat pytlíkem nebo prostě jen natřít.
3
Je to 1. osvěžující 2. velice rychlé 3. pro děti jedinečné.
Moc dobrá pomazánka, jen bych opravila ingredience - oranžová Giana není tuňák ve vlastní šťávě, ale tuňák v rostlinném oleji. A bohužel si nejsem moc jistá, jak dobrý je tento tuňák pro děti, je docela známé, že se do těchto tuňákových rostlinných olejů dává ten nejhorší odpad
Právě jsem ji dodělala k večeři. Chuťově je moc výborná. Namazala jsem ji na jednohubky z celozrnného rohlíku a rychle jdu zasednout, než mi to rodinka všechno sní ;-) Jo a dávám za 1 a moc díky za jednoduchý a chutný recept
Jitka Bublová
|2. 7. 2007 12:54
Včera jsem připravila k večeři, výborná, určitě budu opakovat. Protože jsem současně dělala i "letní úžasnost" a tedy opékala tousty, pomazánku jsem namazala na opečený teplý (ne příliš horký) toust a nemělo to chytu. Hodnotím za 1 a mohu jen doporučit.
Miroslava Severová
|12. 6. 2007 08:41
I já se přidávám s hodnocením za 1. Povedla se mazala jsem na tmavé pečivo.
Lenka krejcu
|7. 6. 2007 10:41
Tak tato pomazánka je super.Ted jsem ji dodelala a už se s dcerou cpeme,nevím jestli zbyde pro manžela k večeři.Moc dekuji za tento rychlý recept.Dávám 1 jako hrom.