• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Polévka z červené řepy a kuřecího masa
Napište svůj komentář k receptu

Polévka z červené řepy a kuřecího masa

autor: wicki
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Polévka z červené řepy a kuřecího masa
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks kuřecí stehna
    • 3
      ks mrkev větší
    • 8
      lžíce červená řepa sterilovaná
    • 2
      lžička vegeta
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce cukr
    • 2
      ks bobkový list
    • 4
      ks nové koření kuličky
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 150
      ml smetana

Postup přípravy receptu

1
Ze stehen odstraníme kůži, a uvařime je doměkka v asi 1,5-1,8 l vody, do které dáme asi 2 lžičky vegety. Po uvaření maso vykostíme a nakrájíme na menší kousky. Do vývaru vložíme na kostičky nebo na měsíčky nakrájenou mrkev, přidáme řepu i s trochou šťávy, zahustíme se smetanou, kterou jsme rozmíchali s moukou. Přidáme koření, podle chuti osolíme, osladíme a vaříme 15-20 minut. Nakonec přidáme nakrájené maso. Pokud je polévka málo hustá, vyjmeme z polévky asi 4 lžice (maso, mrkev, řepu a trochu šťávy) a rozmixujeme. Polévka bude mít lepší chuť. Poté tuto směs dáme zpět do polévky a zamícháme. Polévka je hotova.
2
Doufám, že Vám bude chutnat stejně jako nám.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Koule z kuřecího masa v kokosovém mléce

Koule z kuřecího masa v kokosovém…

Polévka z červené řepy s jogurtem

Polévka z červené řepy s jogurtem

Polská polévka z červené řepy

Polská polévka z červené řepy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lucik.p | 6. 4. 2013 19:11

    s brambory to je good :-) :-D :-* <3 <:-)

  • Hela73 | 24. 2. 2012 11:42

    Přidala jsem též na závěr brambory, rodině to připomínalo Boršč, dělala jsem to z krůtího masa na kostky a přidala 2 slepičí bujony. 8-)

  • Eva P. Fr | 15. 1. 2012 19:04

    taky jsem pridala trosicku brambor a je to opravdu vyborne !!!

  • Lenka Homolová | 4. 11. 2009 09:17

    Polévka je výborná, dělala jsem jí z kuř. skeletu i s kůží a přidala brambory. No prostě vynikající.

  • jiří martinek | 8. 5. 2008 12:15

    Tato polévka je velmi dobrá a nám všem doma chutnala

  • Monika V, | 16. 10. 2007 16:05

    Dobrý den,s touto polévkou jsem soutěžila na Gastro Junior v Pardubicích a výsledek byl vynikající,postupuji do celostátního kola. Přidala jsem do ní oflambované sušené švestky v anglické slanině a porotě moc chutnala. Děkuji za zveřejnění tohoto receptu.

  • Lada Kovářová | 27. 7. 2006 14:48

    Výborná, přidala jsem brambory. Příště přidám i kysané zelí a bude to "skoro boršč" :-)

  • Dana | 25. 6. 2006 14:36

    Děkuji za tento velmi rychly a chutny recept. Hodnotím 1.

  • Pavlína Voborníková | 25. 5. 2006 12:50

    Moc nám chutnala.A spapal ji i muj malý chlapeček který polévky nerad.Asi se mu líbilo jak byla krásně růžová.Děkuji za tento recept, budu ho dělal často. A fakticky chutná jako boršč.Ale ten docela nadýma, ale tato polévka vůbec. Vynikající

  • Petr | 20. 5. 2006 21:29

    Hm, tak takhle dobrou polévku jsme dlouho nejedli. Už to tady někdo psal, že chutná podobně jako boršč. Tak opravdu tak chutná, jen je to rychlejší, levnější a není to tak pracné. Všem doporučuji. Vyzkoušejte.

  • Klára | 19. 5. 2006 14:31

    No tak je to moc dobré, a opravdu chutná fantasticky

  • Klára | 18. 5. 2006 19:34

    dnes už to nestihnu uvařit, ale zítra se na to chystám, tak jsem zvědava. Není to náhodou i zdravé? No hlavně to vypadá jednoduše.

  • Jana | 18. 5. 2006 13:24

    Je to velice chutná polévka. Dnes jsem ji uvačila a dětem i mě moc chutnala. Jen jsem do ní ještě přidala bramboru. Opravdu moc dobré.

  • Marie Voborniková | 18. 5. 2006 13:14

    Tak jsem to vyzkoušela a je to opravdu vynikající a dávám 1 s *. Chutnalo to podobně jako boršč. Jen je to o mnohem jednodušší a rychlejší. Fakt ňamika.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červená řepa Cukr Hladká mouka Kuřecí stehna Mrkev Nové koření Smetana Sůl Vegeta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sýrová pomazánka na topinky

Sýrová pomazánka na topinky

Výborná ořechová bábovka

Výborná ořechová bábovka

Piškotová roláda s nutellou

Piškotová roláda s nutellou

Marlenka na můj způsob

Marlenka na můj způsob

Jogurtová bublanina II.

Jogurtová bublanina II.

Nakládané sýry - směs

Nakládané sýry - směs

Cuketa na medu

Cuketa na medu

Dalamánky z chleba

Dalamánky z chleba

Filet z candáta se šťouchaným bramborem a petrželovou omáčkou

Filet z candáta se šťouchaným…

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

23
Buřty na pivu
Buřty na pivu
21
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Tradiční belgické vafle
Tradiční belgické vafle
15
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Smutek na hudební scéně: Zemřel zpěvák (†60) oblíbené kapely! Truchlí manželka i fanoušci

Smutek na hudební scéně: Zemřel zpěvák (†60) oblíbené kapely! Truchlí manželka i fanoušci

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Polévka z červené řepy
Polévka z červené řepy
Polévka z červené řepy
Polévka z červené řepy
Polévka z červené řepy - se smetanou a krutony
Polévka z červené řepy - se smetanou a…
Polévka z červené řepy s jogurtem
Polévka z červené řepy s jogurtem
Polévka z červené řepy s pomerančem
Polévka z červené řepy s pomerančem
Polévka z červeného zelí s uzenými kachními prsíčky
Polévka z červeného zelí s uzenými…
  • Recepty.cz
  • Polévka z červené řepy a kuřecího masa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact