• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Plněný hermelín v pizza kabátku s plněnými žampióny
Napište svůj komentář k receptu

Plněný hermelín v pizza kabátku s plněnými žampióny

autor: Filee
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněný hermelín v pizza kabátku s plněnými žampióny
Plněný hermelín v pizza kabátku s plněnými žampióny
Plněný hermelín v pizza kabátku s plněnými žampióny
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

5 porce
    • 3
      ks hermelín
    • 15
      ks čerstvé žampiony budeme potřebovat pouze kloboučky
    • 3
      stroužek česnek
    • 150
      g dušená šunka
    • 300
      g hladká mouka
    • 75
      ml vlažná voda
    • 21
      g droždí
    • 45
      ml olej může být i olivový

Postup přípravy receptu

1
Z hladké mouky, vody, droždí a oleje si připravíme pizza těsto, které dáme na cca 5 minut odpočinout do ledničky.
2
V této fázi si rozehřejeme troubu na 150 stupňů.
3
Mezitím, co nám těsto odpočívá, tak si nachystáme hermelíny a žampióny. Hermelíny rozpůlíme a zapícháme do něj plátky česneku (do každé půlky dle vlastní chuti, ale stačí 5 plátečků).
4
Nyní nakrájíme šunku na drobné kostičky a také zbylou půlku hermelínu. Nakrájenou šunku a hermelín promícháme, a tak máme nachystanou náplň do žampiónů.
5
Žampióny zbavíme nožiček a kloboučky naplníme náplní.
6
Teď už nám zbývá zabalit hermelíny do kabátku. :-)
7
Vytáhneme si těsto z ledničky a rozdělíme na 5 stejných dílů. Každý díl si rozválíme na plátky, do kterých pak hermelín zabalíme. Takto připravené hermelíny vložíme i s plněnými žampióny do trouby a necháme péct zhruba 15 minut (záleží na troubě, takže pečeme do doby, kdy nám těsto zlehka zrůžoví).
8
K tomuto receptu nepotřebujeme žádnou přílohu. Můžeme však dozdobit listovým salátem a kapií.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Žampiony s nivou ve slaninovém kabátku

Žampiony s nivou ve slaninovém kabátku

Plněný hermelín

Plněný hermelín

Plněný hermelín II.

Plněný hermelín II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé žampiony Česnek Droždí Dušená šunka Hermelín Hladká mouka Olej Vlažná voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dušený špenát

Dušený špenát

Rybí polévka II.

Rybí polévka II.

Vyprošťovací česnečka

Vyprošťovací česnečka

Sójové kostky s hlívou ústřičnou

Sójové kostky s hlívou ústřičnou

Čokoládová bábovka ze zakysanky

Čokoládová bábovka ze zakysanky

Banoffee irský koláč

Banoffee irský koláč

Kokosové řezy - krémové s polevou

Kokosové řezy - krémové s polevou

Citronový nebo pomerančový krém - pikantní

Citronový nebo pomerančový krém -…

Ořechové řezy s polevou z remosky

Ořechové řezy s polevou z remosky

Doporučujeme

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
15
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou
Kuřecí mini řízečky s…
13
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
13
Rychlá mexická fazolová polévka
Rychlá mexická fazolová…

Zajímavé články

Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
AHA.cz Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Grafik Tomáš Břínek (42) alias TMBK: Prozradil pohlaví druhého dítěte!

Grafik Tomáš Břínek (42) alias TMBK: Prozradil pohlaví druhého dítěte!

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

Další doporučené recepty:

Plněný hermelín
Plněný hermelín
Plněný hermelín II.
Plněný hermelín II.
Plněný hermelín na grilu
Plněný hermelín na grilu
Plněný chleba
Plněný chleba
Plněný chleba II.
Plněný chleba II.
Plněný květák mletým masem
Plněný květák mletým masem
  • Recepty.cz
  • Plněný hermelín v pizza kabátku s plněnými žampióny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact