Poté přelijeme k omáčce vodu a pořádně rozmícháme, hrudky dokonale zmizí během vaření, není se třeba bát. Přivedeme omáčku k varu a přidáme nakrájené rajčata na malé kousky. Sem tam zamícháme a necháme vařit 20-30 minut, hlavně podle toho aby rajčata změkla. Vařením protlak ztratí svou kyselost, přes to poté omáčku dochutíme podle vlastní chuti cukrem, pokud máte rádi typickou chuť kečupu, můžete přidat i ten.
3
Nakonec můžete vytáhnout největší koření a pokud nemáte rádi kusy rajčat, tak omáčku promixovat mixérem.
4
Takto vytvořené kapsy obalíme v trojobalu. Pokud máte pocit, že se vám rozpadají, můžete je před tím svázat provázkem či propíchnout párátky.
5
Naplněná kuřecí prsa obalená v trojobalu osmažíme na oleji dozlatova z obou stran.
...na obrázku je klasické "cordon bleu" ...a omáčka, nikde! ...soudím tedy, že foto vůbec není autora a patří k úplně jinému receptu ...navíc podávat cordon bleu v trojobalu, s rajskou omáčkou a těstovinami by chtělo hooodně velkou odvahu!