Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bez porku to proste neni ono, miuloval jsem to uz jako malej a je to booooziiiii :)
##%~]~
:-)/@
Taky jsem neměl pórek.Výborný.
výborné i bez pórku.dala jsem steril. fazole v tomatu.chutnalo celé rodině-což je u nás velká vyjímka :)
Hraběnčiny řezy II.
Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a…
Rybí filé zapečené se sýrem a s…
Vajíčková pomazánka (méně tučná)
Kotlety na houbách III.
Cuketová kostka s čokoládou
Gratinované brambory (nejen) s…
Domácí plněná roláda z mletého masa
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Pečené kuře s bylinkami, česnekem a…
Rolovaná krkovice à la porchetta
Banánové lívance s kokosem a jablky
Kaštanová polévka
Kouzelný vaječný koňak
Hovězí Massaman karí s batáty
Citronový koláč z mléčné rýže
Crumble s jablky
Sladký jogurt s kořením