• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Piškotové řezy s jogurtovým krémem a kiwi želé
Napište svůj komentář k receptu

Piškotové řezy s jogurtovým krémem a kiwi želé

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Piškotové řezy s jogurtovým krémem a kiwi želé
Nahrát fotku
 

Suroviny

16 porce
    • 3
      lžíce polohrubá mouka
    • 3
      ks vejce
    • 1
      lžíce cukr
    • tuk (Na pekáč)
    • hrubá mouka (Na pekáč)
  • Krém
    • 2
      ks bílý jogurt
    • 4
      lžíce marmeláda (Meruňková)
    • 20
      g cukr
    • 4
      lžíce šlehačka (Ušlehaná)
    • citronová šťáva
  • Želé
    • 50
      g želatina (V prášku)
    • 8
      dl voda
    • 2
      dl kiwi sirup
    • 2
      lžíce cukr
    • 3
      lžíce citronová šťáva
    • 4
      ks kiwi
  • Na ozdobení
    • 16
      ks pomeranč (Dílků)
    • 100
      g šlehačka
    • kokos

Postup přípravy receptu

1
Ušleháme tuhý sníh, po troškách do něj zašleháme cukr a potom lehce vmícháme žloutky a mouku. Těsto rozetřeme do vymazaného a vysypaného pekáče a pečeme v předehřáté troubě na 180 °C zhruba 15 minut. Po vychladnutí piškot potřeme jogurtovým krémem.
2
**Krém:** Promícháme jogurt s marmeládou, cukrem, citronovou šťávou, šlehačkou, čtyřmi lžícemi želatiny, kterou oddělíme při přípravě želé a necháme v lednici asi 30 minut ztuhnout. Kiwi oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Povrch piškotu potřeme krémem a poklademe plátky kiwi.
3
**Želé:** Želatinu nasypeme do vody a necháme asi 30 minut nabobtnat. Pak přilijeme kiwi sirup, přidáme cukr, citronovou šťávu a ve vodní lázni zahřejeme maximálně na 60 °C. Necháme chladnout, jakmile začne želatina želírovat, nalijeme ji na moučník a necháme ztuhnout. Pak piškot v pekáči nakrájíme, opatrně vyndáme a jednotlivé kousky nazdobíme šlehačkou, kousky pomeranče a posypeme zeleným kokosem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Piškotové řezy s marmeládou a krémem

Piškotové řezy s marmeládou a krémem

Dort s vanilkovým krémem, jahodami a kiwi

Dort s vanilkovým krémem, jahodami a…

Zeleninový salát s lososem a jogurtovým dresingem

Zeleninový salát s lososem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Monika T | 10. 2. 2010 20:59

    Vynikajúci dezert, dávam 1.

  • venyss venyss | 8. 1. 2009 16:16

    co když nemám kiwi sirup?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Posvícení Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Citronová šťáva Cukr Hrubá mouka Kiwi Kiwi sirup Kokos Marmeláda Polohrubá mouka Pomeranč Šlehačka Tuk Vejce Voda Želatina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Couračka

Couračka

Kuskus na čínský způsob

Kuskus na čínský způsob

Palačinky s jahodovým rozvarem

Palačinky s jahodovým rozvarem

Květák - nakládaný, sterilovaný

Květák - nakládaný, sterilovaný

Bedly na kmíně

Bedly na kmíně

Vynikající vanilková zmrzlina

Vynikající vanilková zmrzlina

Placičky z brokolice a cukety

Placičky z brokolice a cukety

Barevná karamelová lízátka

Barevná karamelová lízátka

Dip z červené řepy

Dip z červené řepy

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

22
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
22
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
21
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
19
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
14
Koprová omáčka se žampiony
Koprová omáčka se…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Violoncellistka Terezie Kovalová se vdala: Ukázala snímky ze svatby!

Violoncellistka Terezie Kovalová se vdala: Ukázala snímky ze svatby!

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Piškotové řezy s jogurtovým krémem a kiwi želé
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact