• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pikantní směs
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní směs

autor: mousse
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní směs
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g hovězí roštěná
    • 50
      g drůbeží játra
    • 50
      g kapie
    • 100
      g žampiony
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      špetka chilli
    • vývar nebo voda
    • 1
      kelímek šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Roštěnku nakrájíme na nudličky, orestujeme, přidáme játra, kápie, žampiony nakrájené, pak přidáme kečup, chilli koření a vývar nebo vodu, podle hustoty omáčky. Ozdoba na talíři šlehačkou.
2
Příloha těstoviny nebo rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní masová směs na topinky - PÁLIVKA

Pikantní masová směs na topinky -…

Dědova pikantní směs

Dědova pikantní směs

Myslivecká směs

Myslivecká směs

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Walter Schmidt | 27. 1. 2012 18:26

    P. Šindlerová a p. Jarčušková: Kečup určite používá hodne lidí taky do varení. Skuste se zeptat profesionálního kuchaře, co Vám odpoví. Dnes, když je k dostání všecko, co je k vaření zapotřebí, není nutno dávat do vaření to, co bylo vymyšleno na jiný účel. Souhlasím s p. Andrejem. Je hřích použit napr. Heinz Kečup do vaření, když jeho chuť se v jídle stratí, ale se nestratí práve mimo vaření! V jižní Evrope se používá Tomate frito, které je ideální do vaření, protože jeho chuť je ta, pro kterou bylo vymyšleno! Kečup byl vymyšlen v USA na ochucení Hot Dogu, Hamburgeru a brambůrek přímo na ulici. Jeho chuť je specifická, ideální na ochucení již spomínaných masových jídel a fritovaných brambor.

  • romana hrabovska | 12. 12. 2006 18:58

    tento recept jsem získala z jedné restaurace,kde to tak vaří a mě teda chutná.Na zahuštění se může použít i mouka nebo jíška z krabičky.Jinak ja používám kečup na skoro všechno,já kečup miluji,mam ted domácí.má dobrou chutˇ.Nebo hořčice.

  • Anonym | 12. 12. 2006 15:58

    Vážená ha ha. I v kuchařkách, nebo v pořadech o vaření kde vaří kuchaři, je v některých receptech kečup použit přímo při vaření. Pokud použiji k dochucení rajčata, protlak nebo kečup, tak stejné jídlo, ale bude chutnat rozdílně. Píšete, že přírodních kořeníček je milion, tak mi prosím řekněte co použít místo kečupu, kromě rajčat a protlaku.

  • ha ha | 12. 12. 2006 14:58

    Souhlasím s Andrejem,kečup používat na vaření je barbarství.Kdo má rád,tak na dochucení jídla .Já sama používám čerstvá rajčata-pokud jsou pěkně uzrálá-častěji ale dobrý rajský protlak neochucený.Přírodních,nechemických kořeníček je milion.

  • Zuzana Šindlerová | 12. 12. 2006 09:18

    Milý Andreji, asi nemáš s vařením moc velké zkušenosti. Jako "príchuť do varenia" je kečup nepřekonatelný a mnoho receptů si nelze bez kečupu vůbec představit. Ochutnejte např. Kuře na čtvrtek nebo Hovězí v kečupové směsi. Napřed recept vyzkoušejte a potom ho kritizujte. Hezký den.

  • Tereza Jarčušková | 12. 12. 2006 07:09

    Andrej, budeš sa možná diviť, ale do veľa jedál sa kečup pridáva už počas tepelnej prípravy, nie len na dochutenie hotového jedla :)))

  • Andrej H. | 11. 12. 2006 18:55

    Uvazovala ste niekedy, ze kecup je hotová omácka, ktorou sa ochucuje uz hotové jedlo, ale nie je príchut do varenia. Na to má kuchyna nastastie stovky rôznych prísad.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Drůbeží játra Hovězí roštěná Kapie Kečup - jemný Šlehačka Vývar Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Řecký salát po řecku

Řecký salát po řecku

Česneková pomazánka z balkánského sýra

Česneková pomazánka z balkánského sýra

Skvělá pasta na pizzu

Skvělá pasta na pizzu

Kuřecí kari s kokosovým mlékem

Kuřecí kari s kokosovým mlékem

Nepečený ovocný dort s vaječným likérem

Nepečený ovocný dort s vaječným…

Avokádový salát

Avokádový salát

Zelná polévka IV.

Zelná polévka IV.

Hřibová čalamáda tety Liduš

Hřibová čalamáda tety Liduš

Drůbeží výpečky

Drůbeží výpečky

Doporučujeme

40 minut
Cukety plněné mletým masem

Cukety plněné mletým masem

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

60 minut
Rybízový koláč jako od babičky

Rybízový koláč jako od babičky

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

40 minut
Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

31
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
30
Dýňová tortila
Dýňová tortila
24
YESenická kuřecí prsa
YESenická kuřecí prsa
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …

Zajímavé články

Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5 tipů od profesionálního barmana
Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5…
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská cukrářka vytváří sladkosti, které vypadají jako skutečné kytice
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská…
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat, jak je zavařit, usušit i co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat,…
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák Heleny Vondráčkové nebo bábovku Marthy Stewart
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák…
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka:…
AHA.cz Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Mimibazar Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Ženy.cz Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Blesk.cz Anistonová a její sídlo po Oprah: Obří změny na vile za 300 milionů

Anistonová a její sídlo po Oprah: Obří změny na vile za 300 milionů

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

  • Recepty.cz
  • Pikantní směs
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact