Jak píše Di- - knedlíky vařit ihned, ty vlhké rohlíky je kupodivu udrží pohromadě a nerozpadají se. Je to dobrý recept, je to takové vaření z ničeho. Jen pánům to možná nepojede, přítelovi ani nenabízím, ten je masožrout
Simčo, naopak, vař hned. Jinak se ti rohlíky příliš namočí. Já dávám usušené kostičky zbylého bílého i tmavšího pečiva (suším do zásaby) a přiliš knedlíky neudusávám, aby byly lehké. Jsou dobré i k houbové omáčce. Tento týden jsem k nim dělala pažitkovou.
Zaujaly mne ty kensdlíky - nemusí se to těsto nechávat odležet? Nebo se knedlíky doopravdy mohou vařit hned, jak se to smíchá? Díky za odpověď.S.
Péťa knedíky umí. Znám ho dobře, chodili jsme spolu do školky. Už tenkrát je uměl, musel je doma koulet pro celou rodinu i sousedy už od 4. let ! Ve škole měl přezdívku ´Knedlíkový Petr´, chodil je koulet i do školní jídelny jako brigádník.
Mám vyzkoušené především knedlíky. Jiné už skoro nedělám. Někdy dávám vodu s mlékem a přidám trochu rozpuštěného másla. Vařím v páře cca 25 minut.