• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pečený amur se žampiony a cibulí
Napište svůj komentář k receptu

Pečený amur se žampiony a cibulí

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečený amur se žampiony a cibulí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 800
      g amur
    • 1
      lžíce koření na ryby
    • 2
      stroužek česnek
    • 200
      g žampiony
    • 1
      ks červená cibule
    • 150
      g máslo
    • 2
      dl rybí vývar nebo drůbeží
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
  • Příloha
    • brambory
    • parmazán
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Do ryb vetřeme koření s utřeným česnekem a necháme hodinu odležet. Pak je vložíme do máslem vymazaného pekáčku na drobně pokrájenou cibuli, poklademe kousky zbylého másla, přidáme vývar a 20 minut pečeme přikryté v troubě (180 stupňů). Poté rybu posypeme plátky žampionů, osolíme, lehce okmínujeme, opepříme a pečeme dalších 15 minut.
2
Plátky oloupaných brambor uvaříme v osolené vodě, pak zprudka opečeme na másle a posypeme parmazánem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Bramboráčky s žampiony a cibulí

Bramboráčky s žampiony a cibulí

Pečený králík se žampiony

Pečený králík se žampiony

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Horáková | 9. 8. 2011 19:29

    Manžel je vášnivý rybář a nosí domů ryby skoro obden, až mi s nimi občas leze na nervy, ale tady se dají najít výborné úpravy a tipy na naložení, pečení a grilování. Tento recept patří mezi zdařilé a velice chutné, doporučuji vyzkoušet, my byli moc spokojení.

  • recepty73
    recepty73 | 16. 11. 2010 11:20

    ...pokud to nebude zrovna amur,ale nějaká jiná ,,ploutev,, nic se neděje ;-) :-D

  • Marie Kyrianová | 3. 6. 2010 19:12

    Koukám,že asi jíte jenom amury a vkládáte samé dobrůtky. Vy jste mě normálně donutil vypravit se o víkendu na ryby,protože jsem dostala nutkavou chuť na Vaše dobrůtky

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Amur Brambory Červená cibule Česnek Kmín Koření na ryby Máslo Parmazán Pepř mletý Rybí vývar Sůl Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní čalamáda

Pikantní čalamáda

Kávové slzičky

Kávové slzičky

Domácí Pribináček

Domácí Pribináček

Cibulová marmeláda

Cibulová marmeláda

Mňamka z listového těsta

Mňamka z listového těsta

Tvarohovo jahodové knedlíky

Tvarohovo jahodové knedlíky

Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou

Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou

Domácí kulajda

Domácí kulajda

Česnekové bramborové knedlíky s houskou

Česnekové bramborové knedlíky s…

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

35
Vepřový guláš
Vepřový guláš
24
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
23
Buřty na pivu
Buřty na pivu
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Lenka Filipová stále v nemocnici: První slova dcery Lenny

Lenka Filipová stále v nemocnici: První slova dcery Lenny

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Pečené zelí s dýní
Pečené zelí s dýní
Pečení pstruzi
Pečení pstruzi
Pečený (grilovaný) hrášek
Pečený (grilovaný) hrášek
Pečený bramborák
Pečený bramborák
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček s drůbežími játry na kmíně
Pečený bůček s drůbežími játry na kmíně
  • Recepty.cz
  • Pečený amur se žampiony a cibulí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact