• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pečené kapie plněné sekanou se smetanovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Pečené kapie plněné sekanou se smetanovou omáčkou

autor: puffisheek
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené kapie plněné sekanou se smetanovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks paprika
    • 800
      g sekaná syrová
    • 1
      ks cibule -2 velké
    • 1
      ks smetana na vaření 250 ml
    • 1
      ks zakysaná smetana
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletá sladká paprika
    • koření - grilovaná zelenina
    • worcestrová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Připravíme si papriky tak, že jim odřízneme vršky (schovat!) a zbavíme je jádřinců, omyjeme. Syrovou sekanou nabíráme lžící a plníme jí papriky. Když jsou naplněné po okraj, vyskládáme je do pekáčku a přiklopíme odříznutými vršky se stopkami.
2
Nakrájíme si na půlměsíčky cibuli a dáme do pekáčku s paprikami. Nakonec vše podlijeme vodou (do 1/4 paprik) a dáme do trouby - já pekla asi hodinu na 200°C - samozřejmě je kontrolujeme a když jsou navrchu "opálené", tak papriku touto stranou otočíme do vody. V polovině pečení trochu osolíme.
3
Když jsou papriky i sekaná upečené, tak je přendáme na pekáček vyložený pečícím papírem tak, aby stály a sundáme z nich vršky se stopkami. Vrátíme zpět do trouby, aby nám sekaná na vrchu zezlátla (tak na 180°C).
4
Pod pekáčkem s vodou a cibulí si zapálíme plotnu a vlijeme do ní smetanu, kysanou smetanu a veškeré uvedené koření množství dle chuti - rozmícháme a přivedeme k varu. Vaříme, dokud směs nezhoustne. Vrškům, které jsme sundali z paprik, vyloupneme stopku a vhodíme do omáčky. Vezmeme tyčový mixér a mírně pomixujeme celou omáčku. Když je omáčka hotová, vyndáme i papriky z trouby.
5
Podáváme papriky zalité omáčkou samotné nebo s vařeným bramborem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou

Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…

Žampiony plněné (nejen) šlehanou sekanou

Žampiony plněné (nejen) šlehanou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Pokrmy Mleté Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Koření - Grilovaná zelenina Mletá sladká paprika Paprika Pepř mletý Sekaná Smetana na vaření Sůl Worcestrová omáčka Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Langoše II.

Langoše II.

Vánočka od babičky

Vánočka od babičky

Velmi jednoduchá a extrémně dobrá horká čokoláda

Velmi jednoduchá a extrémně dobrá…

Dort s ovocem a želatinou

Dort s ovocem a želatinou

Zapečené brambory se zelím

Zapečené brambory se zelím

Gulášová polévka z předního hovězího masa

Gulášová polévka z předního hovězího…

Knedlíčky ze strouhanky

Knedlíčky ze strouhanky

Bylinkový králík na žampionech

Bylinkový králík na žampionech

Caprese z červené řepy

Caprese z červené řepy

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

40
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
15
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
15
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
12
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
11
Ceviche v rajčatové omáčce
Ceviche v rajčatové…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Violoncellistka Terezie Kovalová se vdala: Ukázala snímky ze svatby!

Violoncellistka Terezie Kovalová se vdala: Ukázala snímky ze svatby!

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Pečené kapie plněné sekanou se smetanovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact