Zapečená máslová dýně naplněná směsí z uvařené quinoi, sušených brusinek, nasekané zelené petržeky a krémové gorgonzoly, je skvělým tipem na lehkou večeři.
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit zdravá jídla do krabičky
Pečená dýně s rukolou a fetou
Pečená dýně s medem
Salát z pečené dýně s granátovým…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šopský salát alá Verunka
Slaný koláč s pórkem
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM
Čínské masové placičky alá Zita…
Cuketa na orientální způsob
Banánové řezy s vanilkovým krémem
Koláček z pohanky
Penne se špenátem
Dýňová panenka Wellington s…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše