• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pastýřská kapsa s gulášovou omáčkou a rýží
Napište svůj komentář k receptu

Pastýřská kapsa s gulášovou omáčkou a rýží

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pastýřská kapsa s gulášovou omáčkou a rýží
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso prsa (vykostěná)
    • 2
      plátek plátkový sýr
    • 4
      plátek šunka jakákoli
    • 1
      ks vejce
    • 1
      balení gulášová polévka v sáčku
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • koření podle chuti
    • rýže
    • ingredience na trojobal

Postup přípravy receptu

1
Nejprve uvaříme vejce natvrdo, které poté rozkrojíme na čtvrtky. Poté naklepeme kuřecí prsa na asi 1 cm vysoké plátky, které osolíme, opepříme a okořeníme (já používám granulovaný česnek, gyros a grilovací koření, ale jinak, jak komu chutná). Na takto okořeněné kuřecí plátky poklademe na každý plátek prsou půl plátku sýra (plátek sýra musí být rozkrojený na polovinu), 1 kolečko šunky a 1 čtvrtku vejce. Takto připravený kuřecí plátek zabalíme pomocí buď klobásové nitě párátek, aby se neotevřel. Obalíme jak jsme zvyklí = mouka - vejce - strouhanka ,a než dáme na pánev s olejem, ještě jednou namočíme tento kousek do vejce, které je smíchané s trochou mouky. Udělá se takové těstíčko. Vložíme na rozpálenou pánev. POZOR: hodně oleje na nejnižším ohni! Smažíme dozlatova.
2
Než se nám udělají kuřecí prsa, uvaříme rýži.
3
Poté uvaříme gulášovou polévku, ale nedržíme se návodu množstvím vody, ale chceme, aby to bylo husté jako omáčka. Pořádně mícháme, aby nevznikly hrudky. Jakmile máme vše hotové, poklademe nejdříve na talíř maso, ze kterého vytáhneme špejle nebo odstraníme nit, dále rýži a tu polejeme trochou gulášové polévky. Té dáme podle chuti jak chceme, aby vypadala rýže. Buď méně a bude sušší, více polévky - vlhčí.
4
Podáváme se zeleninou nejlépe zavřenou cibulkou či okurkem a gurmán si může dát pivo.
5
Z jednoho kousku masa se bez problému nají 2 lidé, je to hodně syté jídlo.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřová kýta na kousky s omáčkou a rýží

Vepřová kýta na kousky s omáčkou a…

Telecí kapsa nadívaná žampiony

Telecí kapsa nadívaná žampiony

Telecí kapsa plněná sýrem a šunkou

Telecí kapsa plněná sýrem a šunkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • KvětaŠ | 7. 12. 2012 19:03

    to sem může psát každý blb co chce? to nebývalo

  • Frůdy
    Frůdy | 7. 12. 2012 17:56

    Je to jak chcanky jak to tu mužete propagovat.Jse snad idiot :-( :-( :-(

  • Áda | 4. 3. 2011 16:56

    je to slaný...

  • Antonia Trusková | 18. 2. 2009 13:25

    Pani Ladislava; u nás sa mäso nepredáva vakuovo balené, je cerstvé, kuracie rezne majú záruku 3 dni a sú vzdy temer na milimeter rovnako nakrájané, pretoze to krájajú strojom. Takze po odskúsaní jedného balenia (cca 270-300 g) viete aké sú ostatné. A to nielen dnes ale vzdy.Iný kraj, iné zvyky.U mäsiara neviete, ci mäso, ktoré Vám predáva je od vcera, alebo od Vianoc...Balené mäso je vzdy s väcsou zárukou a istotou, ze nekupujete macku vo vreci. Výrobca za to rucí.Preto mäsiarstva prakticky zanikli, hlavne kvôli nedôvere a necestnosti mäsiarov. Ale to uz je o niecom inom...

  • ladislava staffenová | 17. 2. 2009 16:40

    Antonie - ono záleží na tom, jaké máte zkušenosti s kupovanými plátky jakéhokoli masa vakuově balenými, takže je nevidíte celé. Z důvodů kvality plátků si je raději buď udělám sama, nebo je přede mnou nakrájí řezník z čerstvého masa.

  • Antonia Trusková | 16. 2. 2009 22:36

    Otázka:Nie je jednoduchšie kúpiť mäso už nakrájané na 1 cm plátky a vyhnúť sa tak naklepávaniu a tým ničeniu vlákien a teda zbytočnému vysušovaniu mäsa? V kulinársky rozvinutých krajinách sa "naklepávanie" akéhokoľvek mäsa už roky pri príprave nepoužíva.

  • Jarka O. | 11. 2. 2009 18:55

    Nebude ta omáčka přesolená, když se dá málo vody?

  • Maruška Přibylová | 11. 2. 2009 16:45

    To musí být výborný jídlo. To někdy o víkendu vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Gulášová polévka v sáčku Ingredience na trojobal Koření Kuřecí maso Pepř mletý Plátkový sýr Rýže Sůl Šunka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovarové koleno s jablkovým křenem

Ovarové koleno s jablkovým křenem

Hrníčkový perník 1.

Hrníčkový perník 1.

Slavnostní bramborová kaše

Slavnostní bramborová kaše

Zapečené těstoviny s kuřecím masem a s brokolicí

Zapečené těstoviny s kuřecím masem a…

Jedlé kaštany - pečené, vařené

Jedlé kaštany - pečené, vařené

Krevety Pil Pil

Krevety Pil Pil

kuřecí pilaf s kari

kuřecí pilaf s kari

Pohankové zeleninové placky

Pohankové zeleninové placky

Jablečná bábovka - vláčná

Jablečná bábovka - vláčná

Doporučujeme

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

16
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
14
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
14
Chili con carne s kukuřicí
Chili con carne s…
12
Špagety zapečené se sýrem
Špagety zapečené se sýrem
12
Dýňové placičky II.
Dýňové placičky II.

Zajímavé články

Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
AHA.cz Nemocí ztrápená Konvičková polyká slzy: Jde o partnera Reného

Nemocí ztrápená Konvičková polyká slzy: Jde o partnera Reného

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Superkráska Shayková v Praze: Irina, to je zvíře!

Superkráska Shayková v Praze: Irina, to je zvíře!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

  • Recepty.cz
  • Pastýřská kapsa s gulášovou omáčkou a rýží
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact