Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Tradiční tažený štrůdl
Ořechový chlebíček
Karbanátky z filé
Kung Pao Mango
Ďábelský Pangasius
Hlíva na kořenové zelenině se smetanou
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Meruňkový perník
Šťouchané brambory s uzeným sýrem
Čočka na kyselo
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros