Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Víkendová omeleta
Bramborové krokety III.
Kokosky jako z cukrárny
Bábovka s broskvemi
Těstoviny s ricottou a pestem
Šlehačkový koláč s rebarborou
Jednoduchá (nejen) žampionovo…
El Paso Kořenící směs na fajitas…
Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…
Pečené fazole
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi