• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Ořechová bábovka IV.
Napište svůj komentář k receptu

Ořechová bábovka IV.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ořechová bábovka IV.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 450
      g polohrubá mouka
    • 250
      g cukr krystal
    • 200
      g máslo
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 4
      ks žloutek
    • bílek
    • oříšky
    • tuk
    • strouhanka

Postup přípravy receptu

1
Smícháme připravené suroviny do veliké mísy a promícháme do správné konzistence a dáme do předem vymazané a vysypané formy. Pečeme přibližně 30-50 minut v rozehřáté troubě asi na 200 °C. Po upečení necháme čtvrt hodiny stydnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ořechová bábovka s čokoládou

Ořechová bábovka s čokoládou

Ořechová bábovka

Ořechová bábovka

Ořechová bábovka III.

Ořechová bábovka III.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdenka Korábová | 17. 2. 2008 10:17

    Neznám žádný recept, který si nemohu upravit podle sebe a tak mletých ořechů dám tolik, kolik mám - pět i deset deka -jasně, že né kilo a čím víc ořechů, tím méně tuku , ořechy jsou samy tučné. Jsou recepty na bábovku s ořechy naprosto bez tuku a a jsou výborné. S chutí do pečení, určitě to vyjde

  • Eva Červenková | 16. 2. 2008 11:29

    a 200g masla tuk neni?a kdyz se orisky umelou pribude jeste tuk z nich..

  • Anonym | 13. 2. 2008 20:11

    Já myslím,že je to celkem jedno,dala bych tak 2 hrsti a asi bych je nemlela,ale posekala a přidala hrozinky,stejně si myslím,že to bude suché,není tam žádný tuk,tak bych asi dala i trochu oleje do žloutků,jak se budou šlehat.Není na tom co pokazit.Jana

  • Alena Smolová | 13. 2. 2008 18:06

    To mám nejradši, napsat rozemleté oříšky, ale kolik, to ssi asi musím určit sama, ne? Předpokládám, že l0 dkg, tzn. sáček , který pořídíte v prodejně. Nebo ne?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krystal Máslo Oříšky Polohrubá mouka Prášek do pečiva Strouhanka Tuk Vanilkový cukr Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pravá pistáciová zmrzlina

Pravá pistáciová zmrzlina

Čočková polévka z komentářů

Čočková polévka z komentářů

Bílá sýrovo-smetanová omáčka s houbami

Bílá sýrovo-smetanová omáčka s houbami

Jablečné řezy piškotové

Jablečné řezy piškotové

Kuřecí kapsa First class

Kuřecí kapsa First class

Ořechový štrůdl (závin)

Ořechový štrůdl (závin)

Salát s broskví a krabími tyčinkami

Salát s broskví a krabími tyčinkami

Květáková (brokolicová) rýže

Květáková (brokolicová) rýže

Kokosovo-datlový koláč

Kokosovo-datlový koláč

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

25
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
15
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
13
Pečené vepřové koleno
Pečené vepřové koleno

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Smutek na hudební scéně: Zemřel zpěvák (†60) oblíbené kapely! Truchlí manželka i fanoušci

Smutek na hudební scéně: Zemřel zpěvák (†60) oblíbené kapely! Truchlí manželka i fanoušci

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Ořechová bábovka IV.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact