Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Bramborové krokety
Bryndzové noky
Posvícenské koláče z r. 1900
Okurkové řezy s paprikou
Sekaná z ovesných vloček
Fofrperník
Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi
Kuřecí zapečené s rajčaty a…
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Dýňová panenka Wellington s…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše