Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Židovské řízky
Francouzský ořechový koláč
Bramborové noky s houbovou omáčkou
Smažený tvarůžek v hermelínu
Narozeninový sváteční dort
Celerová surimi pomazánka
Fitness špagety s hovězím masem
Salát z rukoly s lososem
Česneková polévka (česnečka) s…
Dýňová panenka Wellington s…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše