Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Václavkový guláš
Přírodní řízek
Mrkvový salát - vitaminová bomba
Rybí filé zapečené se sýrem a s…
Laskonky pravých Labužníků
Pečené plněné papriky III.
Pečená dýně (velice chutná)
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Pomazánka se sušenými rajčaty
Dýňová panenka Wellington s…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše