Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Pomazánka ze sardinek
Florentský telecí řízek
Sekané znojemské biftečky
Pečené obložené řízky
Španělské ptáčky trochu jinak
Kuřecí prsa v slanině
Vajíčková tlačenka
Cereální hruškový / jablečný závin …
Kuřecí maso se šunkou a hermelínem
Klasická zelňačka
Rychlá mexická fazolová polévka
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Francouzské brambory
Strouhaný kakaový koláč
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Tvarohová bábovka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…