Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Krevety v těstíčku
Šlehačkový mramorový beránek
Dort pro kluka
Kapsy se zeleninou ala svíčková
Jednoduchá pomazánka z ricotty se…
Kynuté knedlíky plněné masem
Maso zapékané s cuketou a nivou
Kabirův pečený česnek Čeněk
Míchaná vejce (nejen) s romadůrem…
Křupavý bůček na hruškách a badyánu
Mexická tortilla se zelným salátem
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Strouhaný kakaový koláč
Kulajda
Banánový chlebíček
Ginger shot
Polévka z červené řepy
Krůtí guláš s těstovinami