Na oleji zpěníme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájené maso, zprudka orestujeme, osolíme, přidáme hořčici a na proužky nakrájené okurky, kapii a nadrobno feferony. Znovu vše restujeme a nakonec přilijeme nálev z feferonů.
2
Příloha: hranolky, chléb, topinky, malé bramboráčky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Evitta
|16. 9. 2013 23:30
Děkuji mockrát za recept,babička to vařívala a já to milovala,ale bouhužel jsem si recept nezapsala,dokud byl čas :-( Věděla jsem přibližně,ale až teď to bylo ono :-)) Takže ještě jednou díííky moc ;-)
janulik
|24. 9. 2011 15:34
je to vybornééé....
Patrik
|29. 12. 2010 11:33
orlova zdravi bohumin, dobry napad :-)
Květoslava Borovičková
|3. 7. 2006 18:14
Kdybych měla doma feferonky, hned vyzkouším.Nemám doba dítě, tak si můžu něco ostrého dovolit uvařit.
Maruš
|30. 6. 2006 14:19
Tento recept znám už 32 let.U nás v Bohumíně bylo Ohnivé maso v restauraci''Budoucnost"jako specialita a spolu s tatarákem nejobjednávanější jídlo.Nyní se s tímto receptem nesetkávám,tak jsem ho vložila.