Lahodný kozí sýr můžete ochutit voňavými bylinkami – petrželkou a pažitkou. Ze sýra vytvořte kuličky, které můžete ještě ozvláštnit obalením v opražených oříškách nebo třeba sladké paprice.
RADA: Podívejte se které bylinky je vhodné použít během vaření a které před servírováním.
RADA: Jak najemno nasekat ořechy?
Obalovaný kozí sýr
Kozí sýr s pažitkou a pošírovaným…
Kozí sýr s medem a datlemi
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Moravské kuře
Bramborové krokety III.
Bambusové výhonky s tofu
Bábovka jak od paňmámy
Koka dortík - rychle a snadno
Francouzské brambory - bez vaření
Vepřové výpečky s česnekovými výhonky…
Uzenářský maxichleba s cibulovým…
Smetanovo - čokoládový dort
Rychlé karí s květákem a batáty
Rychlá mexická fazolová polévka
Francouzské brambory
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Palačinka z trouby s karamelizovaným…