• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Obyčejný chléb II.
Napište svůj komentář k receptu

Obyčejný chléb II.

autor: Janaku
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Obyčejný chléb II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g pšeničná chlebová mouka
    • 250
      g mouka Žitná chlebová
    • 120
      g polohrubá mouka Pšeničná
    • 450
      ml voda
    • 1
      lžíce ocet
    • 1
      lžíce sůl
    • 1
      lžíce kmín
    • 0,50
      balíček kvásek Sušený
    • 0,50
      lžička sušené droždí

Postup přípravy receptu

1
Ve vlažné vodě rozmícháme sušený kvásek a vlijeme do formy pekárny. Přidáme ocet, mouky, kmín a sůl. Navrch dáme sušené droždí. Pekárnu nastavíme na program klasik, tmavá kůrka, velikost 2.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Obyčejný chléb se zrníčky

Obyčejný chléb se zrníčky

Úplně obyčejný hrnkový chleba

Úplně obyčejný hrnkový chleba

Chléb pro začátečníky (s česnekem)

Chléb pro začátečníky (s česnekem)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Kubáčková | 20. 5. 2008 12:53

    Sušený kvásek kupuji v DM drogerii, stojí okolo 13Kč a vystačí na 2 chleby. Moc často ho nemívají, je v oranžovém sáčku.

  • Tereza J. | 20. 5. 2008 10:23

    Pán František, zdĺhavejšie to síce je, ale prácne nie. Recept som už poslala.

  • František Brusák | 20. 5. 2008 08:23

    Oprava:http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=4366

  • František Brusák | 20. 5. 2008 08:22

    Kvásek prodávají sušený ale cenově nic moc a kvalitou to samé.Doma ho dělat je dost pracné a zdlouhavé najdete ho na stránce:ttp://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=4366 ale v některých obchodech s pečivem ho prodávají nebo Vám ho od pekařů objednají.

  • Tereza J. | 19. 5. 2008 17:37

    Neviem, či je tu recept na chlebový kvások. Idem pozrieť, ak nie je, tak recept vložím a môžete si ho urobiť doma.

  • Marcela Vrabcová | 19. 5. 2008 14:16

    Mišo, kvasek ale není to stejné co droždí.... viděla jsem ho prodávat ve zdravé výživě v Brně

  • Míša Schenková | 19. 5. 2008 11:17

    Je V sáčku podobném prášku do pečiva...

  • Míša Schenková | 19. 5. 2008 11:16

    Sušené droždí koupíte normálně v potravinách, já ho kupuji v Plusu nebo v Jednotě.Míša

  • Libka Šustalová | 19. 5. 2008 10:45

    Poraďte, prosím, kde kupujete sušený kvásek.Dík

  • Renata Marcínová | 17. 5. 2008 11:06

    Jano, jsem úplná začátečnice v pečení, pekárnu jsem dostala v březnu k narozeninám. Poraďte, kde seženu sušený kvásek, ostatní ingredienci mám.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Domácí pekárna Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kmín Kvásek Mouka Ocet Polohrubá mouka Pšeničná chlebová mouka Sůl Sušené droždí Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Sedlácké kroupy

Sedlácké kroupy

Závin z listového těsta s česnekem

Závin z listového těsta s česnekem

Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč

Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč

Nakládané sýry - směs

Nakládané sýry - směs

Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou

Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou

Falešný tatarák z junioru

Falešný tatarák z junioru

Jahodové muffiny II.

Jahodové muffiny II.

Kokosové sušenky

Kokosové sušenky

Doporučujeme

30 minut
Čočkový salát se sázeným vejcem

Čočkový salát se sázeným vejcem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

49
Dušený špenát se schwarzwaldskou šunkou
Dušený špenát se…
36
Domácí granola
Domácí granola
28
Salát se sýrem, fazolkami, čočkou a špenátem
Salát se sýrem,…
27
Slovenské rohlíky
Slovenské rohlíky
24
Veganské housky
Veganské housky

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Obyčejný chléb II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact