Takže jsem dala 1!
Nigella je nádherná ženská, která všechno připravuje s takovou lehkostí a ohromným apetitem,tento recept si připravila na svačinu s sebou, mohu jen potvrdit,že je to výborné.To je jídlo fajnšmekrů, kteří dokáží propojit různé chutě v lahůdku.Když někomu nechutná, ať to nejí.A hlavně vrstvy na chleba mazala tak silně, že jí to vytékalo z chleba a já na to dostala chuť.
Di,tohle rozhodne musim vyzkouset.Miluji totiz tmavy chleb namazany slanym maslem,jahodovou marmeladou ,k tomu krupavou slaninu a vajicka na mekko.S tim syrem to musi byt dobrota. Ty petky dal asi nekdo, kdo jeste nikdy nedelal napriklad rajskou,svickovou nebo koprovou omacku,kde se slano-sladke chute take vzajemne propojuji. Dekuji za malou obmenu a davam 1!!!
Pro Di:Nic si z toho nedělejte,a přispívejte dál!
Já nemusím normální máslo, takže si pomazánkové máslo s džemem dávám už od tý doby, co tohle máslo existuje. A výborný!!
Díky, Silvo, vždyť víte, jak to tady chodí! Kromě toho jsem pro některé "přispěvatele" jako červený hadr před očima krocana. Těch pětek bylo víc, ale to přece nevadí - nesoutěžím o titul Miss kuchařka, hlavně když chutná.
nechápu jak tomu může někdo říkat recept???
Lípla jsem za jedna
Nevím,proč tomuto dobrému receptu nasázel někdo pětku.
Já jím tmavé pečivo se sýrem (taveným nebo i tvrdým) a marmeládou už několik let a stále se na mě všichni dívají jako na marťana, ale jsem ráda, že nejsem sama s touto chutí:-)
To jsme naladěné na stejnou vlnovou délku. Já mám ráda něco sladkého ke smaženému hermelínu. Když nejsou brusinky, tak alespoň třeba jablka s křenem nebo stačí dětská přesnídávka.
Di, já si včera pochutnávala na chlebu s Hermelínem a brusinkovým džemem. Taky mi moc chutnalo.