• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nakládaná zelenina do bramborového salátu
Napište svůj komentář k receptu

Nakládaná zelenina do bramborového salátu

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládaná zelenina do bramborového salátu
Nakládaná zelenina do bramborového salátu
Nakládaná zelenina do bramborového salátu
Nakládaná zelenina do bramborového salátu
Nakládaná zelenina do bramborového salátu
Nakládaná zelenina do bramborového salátu
Nakládaná zelenina do bramborového salátu
5fotografií
Nahrát fotku
 

Šetřete čas a naložte si zeleninu do bramborového salátu předem! Mrkev, celer, petržel můžete doplnit ještě o mražený hrášek, který se doporučuje přidat dvě minuty před koncem vaření. S touto nakládanou zeleninou bude váš bramborový salát naprosto famózní.

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g mrkev oloupaná, nakrájená
    • 125
      g celer oloupaná, nakrájená
    • 125
      g petržel oloupaná, nakrájená
    • 500
      ml voda + cca 100 ml na případné dolití
    • 100
      ml vinný ocet bílý
    • 1
      lžička sůl
    • 2
      lžička cukr
    • 2
      ks bobkový list
    • 6
      nové koření kuliček
    • 10
      černý pepř kuliček

Postup přípravy receptu

1
Zeleninu – mrkev, celer a petržel – oloupejte a a nakrájejte ji na kostičky.

RADA: Jak vybrat správnou mrkev?

2
Připravte si lák: do hrnce nalijte půl litru vody, bílý vinný ocet, přidejte nové koření, bobkový list, pepř, cukr a sůl. Nechte provařit a ochutnejte, zda je nutné lák ještě doladit cukrem nebo solí.
3
Přidejte zeleninu. Vše vařte 15–25 minut. Sklenici vypláchněte horkou vodou z konvice (chvilku ji ve sklenici ponechejte).
4
Na konci varu vylovte kuličky koření. Vyvařilo-li se příliš tekutiny, decilitr vody můžete přilít z konvice a provařte další minutu.
5
Pak lák se zeleninou přelijte do sklenice. Zkontrolujte, zda je všechna zelenina ponořená, nechte zchladnout a dejte do lednice. Množství vystačí na salát z 1,5 kg brambor.

RADA: Jak oloupat brambory?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládaná červená řepa

Nakládaná červená řepa

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Nakládaná červená cibule

Nakládaná červená cibule

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zavařování & nakládání
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Černý pepř Cukr Mrkev Nové koření Petržel Sůl Vinný ocet Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plundrové těsto

Plundrové těsto

Vejce na maďarský způsob

Vejce na maďarský způsob

Škvarková pomazánka s Moravankou

Škvarková pomazánka s Moravankou

Kuřecí křidélka - ideální na párty

Kuřecí křidélka - ideální na párty

Cuketa zapečená s paprikou a žampiony

Cuketa zapečená s paprikou a žampiony

Frankfurtská polévka s hlívou

Frankfurtská polévka s hlívou

Babiččina ořechová bábovka

Babiččina ořechová bábovka

Patizonová směs - bezmasá

Patizonová směs - bezmasá

Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)

Vegetariánské karbanátky (rýžovo…

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

26
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
14
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
14
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
13
Pečené vepřové koleno
Pečené vepřové koleno

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Smutek na hudební scéně: Zemřel zpěvák (†60) oblíbené kapely! Truchlí manželka i fanoušci

Smutek na hudební scéně: Zemřel zpěvák (†60) oblíbené kapely! Truchlí manželka i fanoušci

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Náchodská krkovička
Náchodská krkovička
Nakládaná červená cibule
Nakládaná červená cibule
Nakládaná červená řepa
Nakládaná červená řepa
Nakládané brusinky
Nakládané brusinky
Nakládané houbičky
Nakládané houbičky
Nakládané karotky
Nakládané karotky
  • Recepty.cz
  • Nakládaná zelenina do bramborového salátu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact