• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Maďarské uzené brambory se zakysanou smetanou
Napište svůj komentář k receptu

Maďarské uzené brambory se zakysanou smetanou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 10 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maďarské uzené brambory se zakysanou smetanou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • brambory
    • zakysaná smetana 20 %
    • sůl
    • uzené maso
    • tvrdý sýr Nejlépe tučný
    • oregáno
    • olivový olej
    • bílé víno Chardonnay alespoň 12 %

Postup přípravy receptu

1
Brambory nakrájíme na tenké plátky. Poté nastrouháme sýr, nakrájíme uzené maso na malé kostičky, vše smícháme a necháme odležet v lednici asi 10 minut. Vymažeme plechový pekáček olivovým olejem. Vše vložíme do pekáčku zasypeme solí, oregánem a zalijeme 2 lžícemi Chardonnay a zakysanou smetanou, pořádně promícháme. Musíte vše udusat, aby vše bylo na dně pekáčku. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 30-45 minut při teplotě 200 °C.
2
**Tip:** čím jemněji nakrájíte brambory, tím rychleji bude pokrm hotový! Používám malý nerezový pekáček 20x30 cm, koupíte třeba v IKEA. Víno třeba z Lídl Austrálie.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

brambory v alobalu se zakysanou smetanou

brambory v alobalu se zakysanou…

Čokoládová poleva se zakysanou smetanou

Čokoládová poleva se zakysanou…

Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • m1 | 18. 11. 2011 18:53

    Ted to delam a uz to pecu asi hodinu a 15 minut na 200 stupnu a porad to jeste neni ... Udelal jsem tak 2mm silne platky... mam toho docela dost tak pro 4 lidi... ale voni to pekne :) na vrh jsem polozil jeste cheery rajcatka a zasipal to rukolou :))

  • milanbarta | 11. 9. 2011 14:18

    sos byl super, bramborám i přes tenkost 50 minut nestačilo

  • Anonym | 30. 10. 2007 18:36

    Fantasticky recept! Ted to prave jim a nema to chybu.Opravte si prosim vyraz "tceba v IKEA" Dekuji.

  • Anonym | 29. 10. 2007 18:07

    Mě zase pobavilo zasypání vínem. Ale jinak to bude určitě moc dobré a vyzkouším.

  • Hela - | 29. 10. 2007 09:23

    Ha ha, výraz tenká kostička mě po ránu rozesmál! Ale recept vyzkouším, vypadá dobře!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Uzené Oběd Večeře Pečení Maďarsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Brambory Olivový olej Oregáno Sůl Tvrdý sýr Uzené maso Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr po břeclavsku

Kapr po břeclavsku

Houbový kuba II.

Houbový kuba II.

Hrstkové ovocné knedlíky

Hrstkové ovocné knedlíky

Zapékané těstoviny se špenátem a šunkou

Zapékané těstoviny se špenátem a…

Šumavské těstoviny

Šumavské těstoviny

Tvarohový koláč s třešněmi

Tvarohový koláč s třešněmi

Vaječná omeleta se zeleninou

Vaječná omeleta se zeleninou

Patizonová směs - bezmasá

Patizonová směs - bezmasá

Rizoto s hlívou

Rizoto s hlívou

Doporučujeme

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

41
Rychlá olejová bábovka  - beránek
Rychlá olejová bábovka …
27
Bleskové kuře na paprice
Bleskové kuře na paprice
19
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
"Chlupačky" - zapékané chlupaté knedlíky s masem
"Chlupačky" - zapékané…

Zajímavé články

Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
AHA.cz Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Zrádci 2: Program, účastníci, pravidla a kde sledovat živě?

Zrádci 2: Program, účastníci, pravidla a kde sledovat živě?

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

  • Recepty.cz
  • Maďarské uzené brambory se zakysanou smetanou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact