Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dvoubarevné jablkové řezy
Plněný zapékaný květák
Pletýnky, uzly
Olejové koláčky naší babičky
Halušky s tvarohem
Nakládaný balkánský sýr III.
Pikantní nakládaný hermelín II.
Sněhové pusinky
Čočkové ragú
Kuřecí stripsy se šťouchanými brambory
Kakaové išelky
Rumové kuličky s kokosem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Vosí hnízda III.
Madlenky
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles