Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opilé řezy
Marmeláda z bezinek a jablek
Barevné jablečné řezy
Hlávkový salát s vejci II.
Pečené tofu s citrónovou marinádou
Alsaský jablečný koláč
Slaný chřestový koláč
Lasagne se slaninou a kyselým zelím
Králičí hřbet v hořčičné omáčce
Pečené fazole
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi