Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velikonoční beránek z tvarohového…
Nedělní jablečný koláč
Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…
Knedlíky z rýžové mouky
Česnekovo-houbové maso zapečené s…
Müsli tyčinky II.
Jíšková pórková polévka
Frankfurtská polévka s hlívou
Krkovička s bylinkovým máslem
Čočka na kyselo
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros