Švestková povidla bez míchání
Švestková roláda
Švestková povidla
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je opravdu moc dobrá, cukru možná stačí míň.
Tahle omáčka se dělá i u nás - ve východních Čechách. Říkáme jí "slívovačka" a jí se k ní uzené maso a bramborový knedlík a je opravdu dobrá. Nebojte se vyzkoušet.
Hovězí maso pěti vůní
Dvoubarevné jablkové řezy
Jogurtový koláč II.
Tvarohová pomazánka
Cibulová šťávička proti kašli
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Tortilla s čerstvou zeleninou
Celerová krémová polévka
Kořeněné slané tyčinky nebo cukroví…
Topinky s houbami a čedarem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki