Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Kuře Marengo dle časopisu F.O.O.D.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Trvalo mi to cca 2.5 hodiny. Všem doma moc chutnalo jen ingrediencí na výplň je až moc. Náplň mi ještě zbyla a to nemalé množství.
Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou
Švýcarské fondue
Lahodný čokoládový krém na dorty
Česnečka z Vysočiny
Bramborové placičky se špenátem
Papriky plněné sýrovou nádivkou
Jahodové lívanečky II.
Tudelská zeleninová polévka
Špagety s cuketou a olivami
Lepenice s trhaným uzeným
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi