Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Kuře Marengo dle časopisu F.O.O.D.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Trvalo mi to cca 2.5 hodiny. Všem doma moc chutnalo jen ingrediencí na výplň je až moc. Náplň mi ještě zbyla a to nemalé množství.
Listové řezy s krémem
Medové perníčky hned k jídlu
Základ na jakoukoliv zeleninovou…
Špecle se slaninou a žampiony
Kuřecí v kokosovo-arašídové omáčce
Slaný chřestový koláč
Lahodné vafle
Dukátové buchtičky s krémem
Rohlíčky a pletýnky
Pečené fazole
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi