• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsa na majolce
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí prsa na majolce

autor: mirdi
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 21
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí prsa na majolce
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso prsa
    • 1
      sklenice majonéza
    • 3
      ks cibule 2-3, nebo pórek
    • sůl
    • pepř mletý
    • grilovací koření (nebo koření dle chuti)
    • anglická slanina
    • plátkový sýr

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsa naklepeme, osolíme a opepříme. Na dno pekáče rozetřeme trochu majolky, nandáme prsa, na to nasypeme na drobno nakrájenou cibuli nebo pórek okořeníme grilovacím kořením. Poté vložíme plátky anglické slaniny a plátky sýra a to celé opět potřeme majolkou a dáme na 45 minut péct.
2
Přílohu můžeme použít vařené brambory nebo hranolky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsa na zelí Institutu Kompliment

Kuřecí prsa na zelí Institutu…

Kuřecí prsa s mozzarellou a broskví

Kuřecí prsa s mozzarellou a broskví

Zapékaná kuřecí prsa

Zapékaná kuřecí prsa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Máťa | 20. 7. 2014 14:11

    Bylo to gůt, uvařil jsem k tomu ještě fazolový lusky jako přílohu, ale asi by to příště chtělo nějak nízkotučnou majonézu, bylo to fakt hodně mastný. Jinak jsem k tomu nakrájel dvě červený cibule a to chutnalo perfektně, kořenil jsem to jenom pepřem (ale hodně) a taky se to k tomu hodilo

  • Simča Sládková | 23. 8. 2009 17:29

    Tak postup "nejprve s poklcí a dopéci bez" se osvědčil. Chuťově to bylo dobré, ale na náš vkus dost mastné. Majolka a ještě slanina.... Když jsem to po těch 35 minutách šla odkrývat, plavalo to v tuku.... Takže pro nás asi příště bez slaniny.

  • Simča Sládková | 23. 8. 2009 12:11

    Antonia, není zač.... Také jsem se konečně k tomuto receptu propracovala, i když v mém provední je to trochu vaření "na téma". Neboť: majonéza doma byla, ale ne ve vaničce - ta ve skle je trochu tekutější, snad to neva. Kuřecí doma bylo, ale ne prsa, nýbrž stehenní řízky (my je raději, jsou šťavňatější. A sýr doma byl, ale ne plátkový - neva, nakrájela jsem ho :-), A k cibuli jsem navíc přidala asi 5 žampionů na plátky, které mi doma zbývaly... Právě je to v troubě, sprostě to voní a podle receptu to bude trvat ještě 20 minut, než se na to budeme moci vrhnout :-). Nenašla jsem, zda se to peče odkryté, či otevřené, tak jsem to dala přikryté a na posledních 10 minut to chci otevřít. Snad to tak bude dobře....

  • Antonia Trusková | 23. 3. 2009 09:56

    Dakujem za odpoved.

  • Simča Sládková | 22. 3. 2009 23:59

    V plastové krabičce je 100ml majolky.

  • Antonia Trusková | 22. 3. 2009 23:09

    Kedze u nás neexistuje ani jedno spomínané balenie majonézy (predpokladám, ze tým sa v Cechách myslí "majolka"), mohli by ste uviest objem?Dakujem

  • Miroslav Horáček | 9. 3. 2009 16:33

    Jedná se o plastovou krabičku.

  • Dagmar Peldová | 9. 3. 2009 10:15

    Miroslave, mohl by jste upřesnit, kolik majolky? Jedná se o skleničku nebo plastovou krabičku?Díky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Grilovací koření Kuřecí maso Majonéza Pepř mletý Plátkový sýr Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špagety s mletým masem a zeleninou

Špagety s mletým masem a zeleninou

Fitness Makovec

Fitness Makovec

Margotkové řezy

Margotkové řezy

Bretaňský fazolový salát

Bretaňský fazolový salát

Medové-ořechové řezy

Medové-ořechové řezy

Dort s nutelovým krémem

Dort s nutelovým krémem

Jogurtovo-jablečná bábovka

Jogurtovo-jablečná bábovka

Čokoládový dort s broskvemi

Čokoládový dort s broskvemi

Paštika z uzeného lososa

Paštika z uzeného lososa

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

47
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
19
Prezidentské řízky na bramborách
Prezidentské řízky na…
18
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
16
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Felix a Dáda u hrobu Aničky: Neúplná urna a proč nepřišel její bratr

Felix a Dáda u hrobu Aničky: Neúplná urna a proč nepřišel její bratr

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonvá

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonvá

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Co se dělo na Tháliích, když kamery zhasly: Mejdan na jevišti, pivko ve Slávii a cigáro na schodech

Co se dělo na Tháliích, když kamery zhasly: Mejdan na jevišti, pivko ve Slávii a cigáro na schodech

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Kuřecí prsa na česneku
Kuřecí prsa na česneku
Kuřecí prsa na kari (minutka)
Kuřecí prsa na kari (minutka)
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na pórku
Kuřecí prsa na pórku
Kuřecí prsa na švestkách
Kuřecí prsa na švestkách
Kuřecí prsa na zelí Institutu Kompliment
Kuřecí prsa na zelí Institutu Kompliment
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsa na majolce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact