Mleté maso ? Nugety ? Asi hodně rád nakupuješ "nugety" z obchodů, kde samozřejmě nejraději používají mleté zbytky z kuřecího masa. Klasická nugeta má být z krásného, čistého masa, obaleného buď v těstíčku, nebo klasické strouhance či její náhražce a dozlata osmažená. Žádné mleté maso.
Neměli by náhodou být nugetky z mletého masa?
Je to opravdu dobre a rychle. Akorat mi prijde, ze je testicko moc ridke a z masa steka. pri smazeni mi zustala jedna strana "hola" :-) A to jsem dal solamylu 4 lzice.
Dobrý den, Vaše hodnocení bylo vymazáno, můžete recept ohodnotit znovu. :-)
Pardon ohodnotila jsem váš recept na 5 a já myslela že pět je nejlepší =-O :-[ :-)
Když to nepoznám tak naco kečup? Ale dobré je ještě udělat takový dip z medu, balsamikového octa a vína. Polejt to tim a posypat jarní cibulkou a máte <:-)
Nugetky jsem vyzkoušela a všem moc chutnaly.Měla jsem jen zbytek kečupu,tak jsem do marinády přidala lžíci medové hořčice a bylo to vynikající.
Paní Petro,mám tři děti,takže vaší rady pro pikantní verzi nevyužiji.Manželovi moje verze moc chutná.Já jsem jenom chtěla přesvědčit ty,které by kečup v tomto receptu odradil.Ale i přesto děkuji za váš nápad.
Dělám stejným způsobem,ale jako řízečky(kuř.prsa jen prokrojím a lehce naklepu).Marinovat nechávám nejraději přes noc,maso je chutnější,všechny chutě do sebe pěkně vsákne.Naše děti to milují.Paní Šárko,pro manžela,který nemá rád kečup,navrhuji nahradit ho 1-2lžícemi plnotučné hořčice.Je to pikantní ňamka.
Mňam,mňam,mňam! Ale vážně :o))