Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Jogurtová marináda na kuře
Placičky z ovesných vloček II.
Skvělá italská pizza
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Jednoduché zeleninovo-uzeninové…
Banánové vafle s javorovým sirupem
Citrónová Janina
Kuřecí stripsy se šťouchanými brambory
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Linecké cukroví krok za krokem
Sněhové pusinky
Kakaové išelky