Moooc dobré
děcka dejte si to, je to super !!!!!!!!!!!!!
Dělala jsem z králíka, světlého piva Holby. Nedala jsem ocet, ale lžíci medu a hodnotím 1.Stačí skutečně ze 1/4 litru piva.
Česnek jsem přidal už do piva s kečupem... .Kuře jsem na cibuli předpekl rovnou v troubě,pak polil,dopekl a musím říct,že to u nás bylo sice jak v pivovaru,ale bomba bašta.Ti,kdo se tvářili na rýži nevěřícně mi pak záviděli :-P -dobře jim tak ;-) !Určitě zopakuji...
Jednoduché a výborné.
Výborné..Všem nám to moc chutná.Dávám půl litru piva aby bylo více štávy..hodnotím 1
Tak jsem recept trochu změnila neboť jsem doma neměla pivo, ale jen víno.. Bylo to výborné (nedávala jsem hořčici). Příště určitě vyzkouším s pivem. Díky moc za recept, hodnotím za 1.
Dnes jsme měli k obědu a bylo to výborné. Použila jsem cca 1 kg vykoštěného kuřete, asi 3/4 litru černého piva a 6 lžic medu. Česneku jsem dala celou palici. Malinko jsem to předdělala večer a nechala do druhého dne uležet, pak jsem to druhý den upekla. Chuť je vynikající dávám za 1.
skvělé dávám za 1
Opravdu výtečné! Celá rodinka si pochutnala.Dala jsem víc piva a taky česneku! Dávám 1!!!
Bylo to dobré, jen jsem měla asi dát více pepře a česneku, aby to bylo pikantnější. Příště zkusim přidat med.
S přítelem jsme se do toho pustili a bylo to luxusní a výborné, rozhodně doporučujeme!!! Už se nemůžu dočkat, až si to dáme zase. PS: Dali jsme půl litru černého piva a také med.
Ze světlého piva je nejlepší na vaření Kozel.
chutnalo nam to:-)
Včera jsem příteli uvařila vaše kuře.Bylo to výborné ale souhlasím s Vladem. Málo štávy. Jinak bych nic neměnila.Dávám za jedna.
Výborné kuře - 1A. Dělal jsem ale z půllitru piva,aby rýže nebyla suchá.
Kura bolo vyborne. Ja som este k cibuli dala podusit 2 nakrajane rajciny a kecupu by som dala trochu menej, je to potom dost sladke a musela som viac prisolit. S ryzou s hraskom to bolo super.
Vynikající!!!! Světlé oivo na vařeí nepoužívám, jedině tmavé a zkusil jsem přidat i trochu medu, jak píše Dana Křížová a opravdu to nemělo chybu.
Bylo to výborné!!!!!!!!!!! Přidali jsme jen med, máme rádi kombinaci medu a piva.... a byl to opravdu skvělé!
Dnes jsem vařila králíka,je to bezva bašta,všichni si pochutnali.
Výborný jídlo, měl jsem ho několikrát a vždycky sem si pochutnal :-P mňam mňam a komu to nechutná, tak nemá chuťový buňky:-) .Jinak je to dobrý i s bramborama i štouchanejma.
Určitě černé pivo, světlé způsobí onu hořkou chuť
Naši rodinu to zas až tak moc neoslovilo.Přišlo mi to dost nahořklé a aby to bylo k rýži musela jsem přilít vodu aby bylo dost šťávy. Každý má zkrátka jinou chuť.
Nebylo by lepsi pouzit misto svetleho piva cerne? Maminka mi rikala, ze svetle pivo je dost horke na vareni. Pritom bych tento recept rada vyzkousela.
Ikonka se nezobrazuje v případě, když nejste přihlášená.
Experti a expertky,jak se to ukládá do oblíbených, vždyť se tady ta kolonka nezobrazuje?????
Dobré, také jsem dala více česneku
Už jsem ho vyzkoušela,česneku je potřeba víc,navíc jsem zkusila přidat i tymián a opravdu nám moc chutnalo.
Tak jsem dneska vyzkoušela a celkem nám chutnalo. Akorát příště zkusím dát víc česneku, dneska jsem z opatrnosti dala jen 2 stroužky a nebyl tam moc cítit.
Dělala jsem s bramborovým knedlíkem a bylo to dobré
Nezkoušel jste to někdo s jinou přílohou? Manžel rýži ke kuřeti nejí.Jinak to vypadá zajímavě.
Dělala jsem dnes k obědu a moc jsme si pochutnali, recept si zapisuji a zařadím do svých oblíbených
Teď jsem dojedli a moc nám chutnalo, také jsem přidala hodně česneku, bylo to super
Mňamka, dávám hodně česneku, to nám chutná
Máte pravdu je to fakt super, zařadím do oblíbených receptů
Úplná lahoda.Super
Výborné...
Toto vyborne kure v pivni omacce jsme prave dojedli,ani jsem necekala,ze to bude tak dobre.Fakt vyborne.Doporucuji vyzkouset.Akorat jsem nedala ten ocet,na nej jsem zapomela.
O víkendu jsem to zkoušela (bez kečupu), pouze jsem kuře "opatlala" v hořčici a rozetřeném česneku a bylo to výborné a tak pivní omáčka... mňam!
Nám také chutná
Moc nám chutná, někdo dává hodonocení 5, ale je to věc názoru já hodnotím jedničkou a je nás asi víc podle diskuse
Taky nam moc chutnalo. Kure je stavnate a pikantni!!!
Moc dobré
Výborná úprava nevýrazných mas.Hodí se i pro úpravu králíka. Použil jsem pouze polovinu cibule a nahradil stejným množstvím pórku. Je jemnější než cibule a k dušení jsem použil el."pizza pánev" s pokličkou. Výsledný pokrm byl skvělý. Díky za dobrý recept.
Máme s dětmi velmi rádi podlévání pivem téměř jakékoli úpravy masa vyjma snad guláše, různých omáček, kde se to zkrátka moc nehodí atp. Ovšem pepři se poměrně vyhýbáme a když už je chuť na ostré, tak raději feferonku či mletou pálivou papriku. Ono je to i příjemnější - po pepři je dlouho žízeň, papriku zapijete malým množstvím tekutiny a přestane pálit, i nadbytečná žízeň opadne :-)Dobrou chuť!
Dobré
Nic moc
Vypadá to dobře, hned to zkusím!
Pekla jsem na druhý den k obědu, ale už večer jsme si to dali jen tak s chlebem, je to bašta, doporučuju!!!
Radko, máš pravdu, tohle jídlo naše vybíravá rodinka také může
Toto můžeme.
Jedlé...
...no dobré, ale žiadny kulinársky zážitok, myslím, že raz stačilo
Hodnotím: JEDNIČKA několikrát podtržená!!!!!!
V picní omáčce musí být dobrý všechno!
Je to vynikající
Vynikající
Výborné, celá rodina si moc pochutnala.
Moc nám chutnalo!