• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuře v černém pivu
Napište svůj komentář k receptu

Kuře v černém pivu

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 34
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře v černém pivu
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • kmín
    • hořčice
    • cibule
    • 1
      špetka sůl
    • paprika - sladká
    • pivo - černé
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Kuře naporcujeme, zespodu potřeme porce hořčicí, dáme do vymaštěného a nasekanou cibulí vyloženého pekáče. Osolíme, opaprikujeme a zalijeme necelou polovinou lahve černého piva. Pečeme v troubě. Když je kuře částečně zapečené posypeme kmínem. Je-li potřeba podléváme během pečení zbytkem piva a vypečenou šťávou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře na černém pivu

Kuře na černém pivu

Párky na černém pivu

Párky na černém pivu

Vepřové s cibulí na černém pivu

Vepřové s cibulí na černém pivu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • iveta mudrochova | 23. 5. 2009 08:23

    Naprosto luxusní kuřátko!!!:) Receptík doporučujeme určitě vyzkoušet!;)

  • Petr Zbirovský | 24. 4. 2009 11:33

    Tak jsem to včera zkusil a musim uznat, že je to delikatesa :)

  • Anonym | 4. 3. 2008 19:19

    je to mňamka. výborný.

  • Béďa | 31. 12. 2007 11:35

    Je to super, zkusil bych i ty jablka

  • Zapletalka | 26. 8. 2006 22:06

    Výborné, ještě přidávám k pečení 2 jablka

  • Táňa | 24. 8. 2006 21:15

    Móooooc dobroučký, já jsem jen použila kozla není tak hořký a taky jeliož z kuřete jíme jen prsa, ak jsem je zabalila do slaniny a super.

  • Anonym | 16. 2. 2006 18:53

    Moc dobrý sos

  • Anonym | 26. 1. 2006 18:58

    Dávám 1 je to vynikající, rodina kuře moc nemusí, ale tohle chutnalo

  • Mirka | 26. 1. 2006 14:09

    Výborné. Manžel nejdřívě nedůvěřive očichával troubu, ale poté co ochutnal byl nadmíru spokojený. Jako přílohu jsem udělala bramborové knedlíky. Báječné. Moc děkuji za recept

  • Anonym | 14. 11. 2005 18:43

    Doporučuji všem, jedí ho i zarytí odpůrci kuřat

  • Jane von Taafe | 13. 11. 2005 12:19

    Ano, ano, ano... Chtela jsem prihodit cosi o tom, ze u nas to delame s knedlikem a se zelim "Kure ala kachna"... Ale pani Lida Frydrychova me predesla... Doporucuji

  • Anonym | 2. 11. 2005 22:38

    Výborné dnes jsem dělal pro rodinku, pochutnali jsme si

  • Berenika | 2. 11. 2005 19:56

    Výborné, krásně propečené

  • Zuzana Korbová | 2. 11. 2005 16:35

    Toto je moc dobrý recept, ta omáčka je vynikající!

  • Dáša Holubcová | 9. 8. 2005 18:35

    Dělala jsem v remosce a bylo to dobrý.

  • Ajka | 26. 6. 2005 10:27

    SUPER!!!!!!!!!!

  • Anonym | 11. 5. 2005 18:53

    lahoda, výborně se upeče

  • Sabrina | 26. 4. 2005 10:40

    teda to byla lahoda. tak dobre kure uz jsem dlouho nejedla. akorat jsem zapomnela na tu horcici. chutnalo to jako husa nebo kachna, neco mezi. na druhy den to bylo jeste lepsi. davam 1 !!!. akorat nevim zda to tak melo byt anebo jsem nekde udelala chybicku, ale prislo mi to nejak trochu nahorkle. snad to bylo od piva. kazdopadne vynikajici. dekuji Sabrina

  • Monča | 6. 4. 2005 20:54

    Výborná kůrčička a dobrý sos

  • Marta | 6. 4. 2005 13:13

    Fantazie!!!

  • Martina | 9. 3. 2005 11:49

    Bylo to naprosto skvělé!!!! Manžel se na to zezačátku tvářil skepticky, ale když se začala po chvilce z kuchyně linout neodolatelná vůně, tak mě se synem uháněli, ať už tu dobrotu vyndám z trouby.Podávali jsme s rýží a se zeleninou.

  • JOZEF | 7. 3. 2005 10:58

    Kuriatko v čiernom pive je vážne lahoda . ĎAKUJEM .

  • Lucka | 4. 3. 2005 12:45

    Když jsem si četla komentáře k tomuto receptu tak jsem si říkala, že to musím vyzkoušet co je to za zázrak. Říkala jsem si jen aby to bylo tak dobré jak to tu všichni vychvalují. Pustila jsem se tedy do toho s obavou. Po dvaceti minutách pečení mě zvedla z obýváku od televize neodolatelná vůně. Nemohla jsem se dočkat až to ochutnáme. Když jsem si dala první sousto tak jsem nelitovala ničeho. Opravdu recept je vynikající. Moc jsme si manželem pochutnali. Doporučuji všem Díky

  • Lucie Harcová | 21. 2. 2005 11:25

    Byl to výborný nedělní oběd, kůrčička byla posledním soustem, jako třešnička na dortu, moc nám chutnalo. Pivo jsem si dopila sama, protože 15°Černý drak ze Starobrna je bezkonkurenční a chlapům stačí obyčejná desítka. :-)

  • Pilence | 7. 2. 2005 10:29

    Nejvice chutnalo panske casti domacnosti! Mozna i proto, ze mohli dopit zbytek piva. ,-) Pile

  • Hana Urbanová | 29. 1. 2005 17:25

    Dneska jsem to zkoušela, ale moc nám to nechutnalo. Klasicky grilované kuře je lepší.

  • Anonym | 28. 1. 2005 19:06

    Je to rychlé a vynikající. Koření se může různě střídat podle vlastní fantazie a pokaždé to má jinou chuť, ale stále je to tak výborně šťavnaté s krásně propečenou kůrčičkou! S feferonkou je to fakt super!!!!

  • Lubor | 28. 1. 2005 19:03

    Pavlo, nemáš-li černé pivo vyzkoušej kuře v pivní omáčce od stejné autorky, je to se světlým pivem a je to také bašta. Kuře v pivní omáčce jsem zkoušel s pivem světlým a také to jde, ale s tmavým je to lepší

  • Eva Ciprová | 28. 1. 2005 16:10

    Určitě by to šlo i se světlým pivem, ale bylo by to zase jiné jídlo. Tak jako je možné to podlévat třeba červeným vínem a bude to mít zase jinou chuť. Jinak už mi z vašich komentářů tečou sliny, tak to hned zítra upeču.

  • Pavla Yvarová | 28. 1. 2005 15:41

    Poraďte mi někdo, zda by to šlo podlít i světlým pivem.

  • Ludmila Frydrychová | 25. 1. 2005 06:01

    Když přidáte k pivu ještě kousky jablka, asi 2 ks na 1 kuře, vložíme dílky z 1 jablka dovnitř, dalšími kousky kuře obložíme a pečeme celé bez papriky,kuře dostane příchuť kachny. Podáváme se zelíma knedlíky - výborné Kuře ala kachna.

  • Jolana | 22. 1. 2005 15:45

    Opravdu moc dobré, dejte hodně cibule - ta je pak fantastická!!!

  • Naďa | 22. 1. 2005 12:16

    Výtečné,tento recept dělám jako "kuře a'la kachna" se zelím a bramborovým knedlíkem.

  • Ivana Hubschova | 20. 1. 2005 11:14

    Velmi dobré moc sme si pochutnala,a rozdala sem recept dál rodině bbez možnosti NET.Použila sem koření na pečené kuře,místo papriky a kmínu .Skuste.

  • Zde | 16. 1. 2005 17:09

    Super!

  • Lubor | 5. 1. 2005 18:19

    Skuste přidat do piva feferonku a stím upíct. Je to pohádka

  • Alice | 2. 1. 2005 15:54

    Výborný oběd.

  • Rosťa Lounek | 2. 1. 2005 09:29

    Bomba,stačilo přidat jen Čili

  • Anonym | 7. 11. 2004 13:48

    Výborné, dnešní oběd bylo pochutnáníčko

  • Roman | 5. 11. 2004 16:20

    Nemám slov.Prostě famozní.

  • Honza | 7. 10. 2004 11:54

    Vcera vareno, moc se povedlo i chutnalo.

  • Anonym | 12. 9. 2004 15:47

    Výborné!!!!!!!!

  • Vlastimila Vacková | 28. 8. 2004 15:40

    Výborné, křupavé, podávala jsem s očesnekovanými topinkami a zeleninovým salátem

  • Kája | 12. 8. 2004 19:36

    Výborné i s bramborovou kaší a kompotem!

  • Vlasta | 19. 7. 2004 18:19

    Výborné, jako dietní kachnička!! S bramborovým knedlíčkem mňam!

  • Lubor | 17. 7. 2004 17:33

    Fakt krásně se upeklo, krásnááááá kůrčička!!!!!!

  • Stanislava Novotná | 6. 7. 2004 18:03

    Výborné, měkoučké, mělo úspěch!

  • Anonym | 6. 7. 2004 17:56

    Výborné, takhle dobré pečené kuře jsem ještě nejedla. Pekla jsem kuřecí stehna, maso vláčné s krásnou kůrčičkou

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Kmín Kuřecí maso Olej Paprika - sladká Pivo - černé Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vídeňské ořechové rohlíčky

Vídeňské ořechové rohlíčky

Rybízový koláč II.

Rybízový koláč II.

Kuře po židovsku podle paní Konstancie Železné

Kuře po židovsku podle paní…

Dýňová polévka III.

Dýňová polévka III.

Těstoviny s kozím sýrem

Těstoviny s kozím sýrem

Kokosové vánoční cukroví

Kokosové vánoční cukroví

Krémová zeleninová polévka

Krémová zeleninová polévka

Psí keksy

Psí keksy

Jednoduché rybízové muffiny / koláč

Jednoduché rybízové muffiny / koláč

Doporučujeme

30 minut
Rychlé karí s květákem a batáty

Rychlé karí s květákem a batáty

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

38
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
37
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
11
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše
Husí stehna, červené…

Zajímavé články

Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a zvládnete ho i vy
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a…
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
AHA.cz Herečka Petra Hřebíčková (46): Zákeřnou nemoc odhalila náhodou

Herečka Petra Hřebíčková (46): Zákeřnou nemoc odhalila náhodou

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Proměna Sandry Pogodové: Vzpoura kadeřníkovi! Sama vzala nůžky a…

Proměna Sandry Pogodové: Vzpoura kadeřníkovi! Sama vzala nůžky a…

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Odhalte afrodiziakum pro každé znamení! Co v posteli funguje?

Nový díl Eroskopu: Odhalte afrodiziakum pro každé znamení! Co v posteli funguje?

  • Recepty.cz
  • Kuře v černém pivu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact