• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuře - opilecký výmysl
Napište svůj komentář k receptu

Kuře - opilecký výmysl

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře - opilecký výmysl
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 0,75
      ks pivo i s lahví
    • 1
      lžíce grilovací koření
    • voda trochu

Postup přípravy receptu

1
Na láhev piva (plné ze 3/4) posadíme kuře, okořeníme ho grilovacím kořením, láhev dáme do pekáčku a nalijeme kolem 2 cm vody. Pečeme na 200 °C, občas kuře polejeme vařící vodou z pekáčku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečené kuře

Pečené kuře

Kuře v parmazánu se salátem

Kuře v parmazánu se salátem

"Červené" kuře

"Červené" kuře

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vendula | 24. 6. 2012 12:45

    Láhev piva se mi do trouby vleze na výšku, jen když bez roštu postavím plech na dno trouby. To by až tak nevadilo, ale pivo během pečení nevytíká ven. Jen když jsem do láhve sypla trochu grilkoření, tak vybublalo ven. Takže jsem kuře musela stejně polívat ručně. Nicméně moc dobré, akorát příště zkusím s plechovkou.

  • natevi | 4. 3. 2012 12:22

    právě jsem chtěla tento recept vyzkoušet vše jsem připravila, kuřátko okořenila nabodla na lahev a při cestě do trouby jsem zjistila, že se mi do trouby nevejde :-(((( :-D

  • Petra Ruddy | 7. 4. 2009 17:11

    Ja pivo preleju do velke zavarovaci sklenice.Poradili nam to tak kamaradi z Polska a funguje to vyborne.

  • olga urbanova | 10. 8. 2006 17:02

    Právě jsme dojedli a musím říct,že to bylo super.Jen jsem před koncem potírala paprikou rozmíchnou v oleji.Kuře bylo šťavnaté a velmi dobré.

  • Zuzana Bugárová | 3. 4. 2006 18:15

    Tak som toto kuriatko dnes upiekla, no a musim povedat, ze chuti ako uplne normalne pecene kura, ale az na to, co je super vyhoda, je to kura tym pivom stavnate aj prsia, vobec nieje zoschnute, a dobre bolo prepecena, kedze "stalo na plechovke" . Ale nakolko mame radi rozne korenia, tak som si ho este dochutila koreninami a sojovou omackou, . ale inak fajn, kto má rad pecene kura len tak narychlo tak odporucam.

  • Yveta | 21. 1. 2006 05:34

    Pani Jano Han, souhlasim s Vami. Ja sice v Americe neziji tricet let, ale nasi znami tady ziji pres tricet let a ten recept jsem u nich pred nekolika lety jedla a moc mi chutnal. Pozadala jsem o recept a je presne takovy, jaky pisete. Doma jsem jej pak vyzkousela a moc nam kure dle tohoto receptu chutna. Dekuji za radu s tim alobalem, priste plechovku s pivem do nej zabalim.

  • Jana Han | 20. 1. 2006 18:56

    Takto pecene kure jsem jedla uz pred 30ti lety v Americe. Delaji to bezne snad v kazde rodine a to na grilu a zasadne pouzivaji plechovky, zadne lahve. Osobne si myslim, ze lahve jsou moc dlouhe a tim odparovani piva jde vice do trouby nez do kurete. Asi zalezi na kazdem, jakou techniku si zvoli a co mu vyhovuje. Podstatou je prece to pivo i kdyby bylo jen v obycejnem kastrolku a take to, ze kure se griluje postavene a ne polozene, cimz je krasne opecene ze vsech stran.Je to skutecne vynikajici. Stoji to za vyzkouseni. Ja plechovku jeste balim do alobalu.

  • Tereza Jarčušková | 20. 1. 2006 07:16

    Pani Airan, neviem, ale ja ten recept poznám skutočne z Čiech, žeby mal Váš manžel pravdu ? : )))))))))) Ten recept poznám už dávno, robila som ho, je výborný a fľaša určite nepraskne. Netreba dávať studenú fľašu do horúcej rúry, dajte do studenej a potom zapnite rúru. Fľaša sa bude postupne ohrievať a nepraskne. Chce to ozaj tú fľašu, žiadne plechovky.

  • Petr Kazik | 19. 1. 2006 17:07

    lepsi je to s plechovkou, hlavne bezpecnejsi, nekdy se muze stat ze lahev praskne, na plechovce to proste lip sedi, pouzijte pullitrovou plechovku samozrejme, a jde to i na grillu. velmi oblibeny recept v severni americe, hlavne na grill a v kempech

  • Pavlína Svitáková | 19. 1. 2006 14:02

    Podle plechovkového receptu, kuře klasicky připravit na pečení.Plechovku piva (ta větší)otevřít a nožem udělat do víčka ještě 2 otvory,decku vypít a kuře na plechovku posadíme.Díky výparům z piva je kuře šťavnaté a lahodné.

  • Airan | 19. 1. 2006 14:00

    Jani, to zatim nevim, recept jsem dostala vcera mejlem od sestrenice z Bulharska:-) Predpokladam ze zrovna vypary hrajou v tom hlavnou roli (y), zkuset to budu v sobotu na veceri - dam vedet jak to dopadlo. Kure nesmi byt namoceno do vody:-)), tech 2 cm jsem udala orientacne.Zdalo se me to zajimave, tak jsem to sem vlozila.

  • Jana z VM | 19. 1. 2006 13:17

    A pivo je otevřené a jaký to má smysl ? Ty pivní výpary se vsakují do kuřete ?

  • Pavlína Svitáková | 19. 1. 2006 09:38

    Jsme pivní národ, tak na tom asi něco bude!Znám s plechovkou,ale ještě jsem nezkoušela .

  • Airan Novakova | 19. 1. 2006 09:30

    Recept prekvapive pochazi z Bulharska i kdyz muj manzel tvrdi, ze tohle mohl vymyslet jen cech:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Grilovací koření Kuřecí maso Pivo Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jihočeské Kosmatice

Jihočeské Kosmatice

Bábovka z majonézy

Bábovka z majonézy

Květáková polévka s mrkví

Květáková polévka s mrkví

Caprese

Caprese

Karamelové řezy s piškoty

Karamelové řezy s piškoty

Pohanková dobrota (2 porce)

Pohanková dobrota (2 porce)

Jehněčí pečeně s opékanými brambory a omáčkou z červeného vína

Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…

Cuketová bábovka s ovocem

Cuketová bábovka s ovocem

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Doporučujeme

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

73
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
48
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
35
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
27
Batáty pečené v troubě
Batáty pečené v troubě
27
Slaný chřestový koláč
Slaný chřestový koláč

Zajímavé články

Nejzdravější zeleninu na světě si můžete vypěstovat sami doma. Seznamte se s řeřichou potoční
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete…
Jan Saudek slaví narozeniny: Ochutnejte jeho oblíbené těstoviny, které dodají mužnost
Jan Saudek slaví narozeniny: Ochutnejte jeho…
7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni určitě nedělejte!
7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni…
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
AHA.cz Bolestivé přiznání Korduly Stropnické! Kruté dětství

Bolestivé přiznání Korduly Stropnické! Kruté dětství

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Tenhle trend ocení zejména zralé ženy! Barva, která omladí, je ultra hitem

Tenhle trend ocení zejména zralé ženy! Barva, která omladí, je ultra hitem

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Okázalé rozloučení s Jiřím Bartoškou (†78): Proč nepřijde prezident Pavel?!

Okázalé rozloučení s Jiřím Bartoškou (†78): Proč nepřijde prezident Pavel?!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Kuře - opilecký výmysl
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact