• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Krůtí guláš 3x jinak
Napište svůj komentář k receptu

Krůtí guláš 3x jinak

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krůtí guláš 3x jinak
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g cibule
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžíce paprika - sladká
    • 2
      lžíce kečup - ostrý
    • 2
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • kmín
    • majoránka
    • 0,50
      kg krůtí maso gulášové
    • hladká mouka 2-3 lžíce na zahuštění

Postup přípravy receptu

1
Na oleji osmažíme cibulku pěkně do hněda - chvíli to trvá, ale guláš bude mít pěknou barvu. Přidáme papriku a necháme ji krátince rozpustit v tuku. Přidáme maso osolené, opepřené a s kmínem a krátce orestujeme, aby se paprika nepřipálila. Přidáme kečup a podlijeme troškou horké vody. Dusíme až je maso měkké, podle potřeby přidáváme vodu. Po změknutí masa přidáme prolisovaný česnek a guláš zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě. Množství vody záleží na tom, kolik budete chtít šťávy. Můžete guláš přichutit i kostkou drůbežího vývaru. Guláš necháme provařit a na závěr přidáme majoránku. Tu už nevaříme. Podle potřeby dosolíme.
2
Přílohy: chleba, knedlík, houska.
3
1 obměna: guláš příliš nezahušťujeme, ke konci varu přidáme nakrájenou zelenou papriku a pikantní klobásu. Jako příloha jsou nejlepší malé bramboráčky nebo hranolky.
4
2.obměna: porce guláše posypeme nasekaným vejcem uvařeným na tvrdo a cibulkou na kolečka. Tady je nejlepší příloha chleba.
5
3.obměna: krátce před ukončením varu přidáme sladkokyselou okurku nakrájenou na kolečka - množství podle chuti. Podáváme s knedlíkem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krůtí guláš s těstovinami

Krůtí guláš s těstovinami

Bylinkový krůtí guláš se žampiony

Bylinkový krůtí guláš se žampiony

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivan | 6. 8. 2014 15:48

    Prosím Vás ten kečup vynechte.Kečup je zkáza český kuchyně. Nešloby to s protlakem a trošku chilli

  • mykyna | 26. 6. 2014 09:02

    kralovstvi za recepty bez cibule

  • Boris | 4. 10. 2013 21:02

    Recept je to zajímavý-určitě ho vyzkouším...Jen bych místo oleje použil sádlo!!!(guláš na oleji???-sorry-určitě ne!!

  • Lenka P. | 30. 12. 2008 12:53

    Takto taky dělám krůtí guláš. Místo ostrého kečupu může být pálivá paprika - sáčková nebo přidávám pár kapek chilli. Gulášovou směs vůbec nepoužívám, dávám kostku masoxu. A všeobecně platné pro guláš - cibulí se nešetří. Kolik cibule, tolik masa.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Krůtí
Maso Oběd Večeře Dušení Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hladká mouka Kečup - ostrý Kmín Krůtí maso Majoránka Paprika - sladká Pepř mletý Rostlinný olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlé BE-BE řezy

Rychlé BE-BE řezy

Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou

Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou

Jahodový dort s myškami

Jahodový dort s myškami

Rychlé kuře s bramborem

Rychlé kuře s bramborem

Bochánek - třený

Bochánek - třený

Bramborový knedlík podle norem

Bramborový knedlík podle norem

Holubce v bešamelu - plněné zelné listy

Holubce v bešamelu - plněné zelné…

Fenyklová polévka

Fenyklová polévka

Hráškový prívarok (přívarek)

Hráškový prívarok (přívarek)

Doporučujeme

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

89
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
70
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině
42
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
37
Fežoáda
Fežoáda
35
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří

Zajímavé články

Nejzdravější zeleninu na světě si můžete vypěstovat sami doma. Seznamte se s řeřichou potoční
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete…
Jan Saudek slaví narozeniny: Ochutnejte jeho oblíbené těstoviny, které dodají mužnost
Jan Saudek slaví narozeniny: Ochutnejte jeho…
7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni určitě nedělejte!
7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni…
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
AHA.cz Bolestivé přiznání Korduly Stropnické! Kruté dětství

Bolestivé přiznání Korduly Stropnické! Kruté dětství

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Tenhle trend ocení zejména zralé ženy! Barva, která omladí, je ultra hitem

Tenhle trend ocení zejména zralé ženy! Barva, která omladí, je ultra hitem

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Survivor plný zvratů: Osudná zrada přítele!

Survivor plný zvratů: Osudná zrada přítele!

SportRevue.cz 25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Krůtí guláš 3x jinak
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact